| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sz00 Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 11:40 Заглавие: въпрос за централно заключване ... |
|
|
здравейте...имам едно въпросче...: знаете ли горе-долу на каква цена мога да си направя машинката да се заключва с дистанционно(сега е си е с централно заключване, но само с ключ)...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Radko Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 12:33 Заглавие: |
|
|
На мен ми излезе към 130 лв. за автомобила, беше си с централно заключване с ключ, монтираха му аларма HOWK и сега се заключва и с дистанционното на алармата. За друг модел аларма - друга цена. _________________ skype: radko56 |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 12:41 Заглавие: |
|
|
| аха ок мерси много... горе-долу ме насочи... |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 12:47 Заглавие: |
|
|
В Конрад има такива блокове-двуканални,стават за ЦЗ.Не помня цената обаче.Ако не намериш,обади се,мога да взема от производителя.Според мен аларма -добра ще ти излезе малко по-скъпо-с около 30%. _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
mitaka_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 12:57 Заглавие: |
|
|
| Ако имаш аларма ги връзваш заедно и си готов.Ако нямаш има едни Китайски централни заключвания с два ключа се продават в самите ключове има предавател(абе прилича на ключ на нов автомобил с бутони по него) струва око 20лв, комплекта.Слагаш едната машинка на едната врата и приемника и даваш на ключар да ти направи ключа за твоята кола(ако има възможност зависи от колата) |
|
|
 |
сз00 Гост
|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 16:05 Заглавие: |
|
|
| еййй точно това искам и аз митака-1... къде мога да ги намеря тези ключове...??? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 17:08 Заглавие: |
|
|
| Аз съм ги гледал на пазара в гр.Димитровград.Не знам ти от къде си но предполагам ,че ги има във всеки магазин за авто-глезотии за коли. |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 17:36 Заглавие: |
|
|
Не се хвърляй на много ниската цена че лесно се отключват. Да не ти излезе евтиното скъпо накрая. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Ное 30, 2007 17:55 Заглавие: |
|
|
| Ами то и с евтините аларми е същото ,ще отиде някъде където слагат аларми ще изръси около 150лв и алармата ще му е около 30-50лв(китайче).Абе решат ли да ти дигнат колата няма спасение. |
|
|
 |
|