| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
TDA2040 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 20:30 Заглавие: SANYO CD |
|
|
Попадна ми следното ЦД
КЛИКНИ ТУК
Човека от който го взех ми каза че оптиката му е развалена носил го при някакъв техник ама му изкал 80 лв и той не го правил(това преди 3/4 години).То има и касета тя работи нормално всички опции си му функционират нормално но като се сложи диск ако е оригинален има някаква вероятност да тръгне с много зор и то прескача.Откачих оптиката да видя модела там има следният надпис:
F149628? последната цифра не се чете много или е 8 или 0 или 9
6876 жС29
Има и друг надпис перпендикулярно на тоя 422
1626
367
ето и снимка:
неможах да разбмера модела точно какъв е на оптиката
Ако някой знае да каже както и къде може да се намери оптика за това ЦД
Ще съм благодарен  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 9:43 Заглавие: |
|
|
Това е RAE0142Z .Нататък си ти в търсенето и купуването.В Пулсатор на 23,00лв ,в Кацарска -34,хх лв
Гледам си от Стражица-скочи до Търново или Горна -В Пасата има една бройка на около 30 кинта  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 10:27 Заглавие: |
|
|
Мерси за помоща Гледам, че в пасата е без буквата Z накрая това бърка ли го майот ешоп ще го поръчвам( то там има 3 такива по 90 по 70 и по23 лв каква е разликата незнам) пък и трябва да купувам др работи дето ги няма в Горна  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 12:48 Заглавие: |
|
|
По принцип тук може да се сложат още 2 близки модела на тази оптика но по добре си вземи оригиналната.А до разликата в цените-сам знаеш _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 17:15 Заглавие: |
|
|
Ами поръчвам RAE0142Z от ешоп тая за 23 лв пък като заработи колкото издеяни после евентуално по хубава оптика  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 10, 2008 19:50 Заглавие: |
|
|
Пациента запя Днеска ми донесоха оптиката от пулсатор. и цената 23лв важи ако купиш над 4/5 броя иначе е 38 лв, това няма значение
Сега остава само да доид по топъл ден и да го монтирвам че не ми се мръзне
Благодаря на bai_tishan за помоща  _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
|