| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 18:05 Заглавие: JVC C21Z - проблем с редовата развивка |
|
|
| Kолеги трябва ми схема и помощ за това тв!Схема за този модел никъде не намерих не виждам и написано шаси по него.След смяна на краен транзистор на хоризонтала не ще да се пуска и седи само в стендбай.Н-импулсите излизат от LA7681 която съм и сменил но пак няма генерации.Състава му е м37102м8,м51712fp,la7681,la7837. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 18:21 Заглавие: |
|
|
Как така хем
хем | Цитат: | | Н-импулсите излизат от LA7681 |
Хващай се след чипа и следи какво става със импулса,виж драйверното стъпало дали е захранено.Такива неща. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 18:38 Заглавие: |
|
|
| Във пощата си имате схема на шаси MZ-2 - вижте я. |
|
|
 |
fikret Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 21:10 Заглавие: |
|
|
| На пощата имаш точната схема. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 21:34 Заглавие: |
|
|
За кварца нищо неспоменаваш а е писано доста . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
borko 30 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 22:22 Заглавие: |
|
|
Божилов ,исках да кажа че Н-импулсите излизат от видеопроцесора по схема .Тези работи за които сте писали съм ги проверил първо .Фикрет твоята схема е точната и помогна !Захранването на Н-генератор на 25 крак е самостоятелно и беше 2волта вместо 7.5!Там беше проблема!Иначе самото видео ,тунер и т.н взимат от тхо-то след като се подкара разбира се,толкова усилия хвърлих в проследяване че я научих на изуст,ма то дето се вика ще ми е полезно като дойде подобен за в бъдеще! Благодаря ви за отговорите и между другото забелязах че тръгва само с точен дъмп за модела иначе пак така си стои в стендбай -това между другото го споделям де щото и това пробвах |
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 22:25 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | Божилов ,исках да кажа че Н-импулсите излизат от видеопроцесора по схема .Тези работи за които сте писали съм ги проверил първо .Фикрет твоята схема е точната и помогна !Захранването на Н-генератор на 25 крак е самостоятелно и беше 2волта вместо 7.5!Там беше проблема!Иначе самото видео ,тунер и т.н взимат от тхо-то след като се подкара разбира се,толкова усилия хвърлих в проследяване че я научих на изуст,ма то дето се вика ще ми е полезно като дойде подобен за в бъдеще! Благодаря ви за отговорите и между другото забелязах че тръгва само с точен дъмп за модела иначе пак така си стои в стендбай -това между другото го споделям де щото и това пробвах |
Айде сега остава да кажеш и къде ти беше проблема щото нищо не се разбра от горенаписаното _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 22:44 Заглавие: |
|
|
Да разбирам ли че шасито не е MZ-2.
Видях че е решен проблемът,питах за да коригирам базата данни.
Последната промяна е направена от ivan dimitrov на Пон Дек 03, 2007 23:45; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 03, 2007 22:56 Заглавие: |
|
|
CZ трябва да е шасито,а схема има във монитора,въпреки че той вече са му пратили и проблема е решен. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|