Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Авто CD с навигация

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
vescherry
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 02, 2007 8:37    Заглавие: Авто CD с навигация Отговорете с цитат

Въпросното CD e Becker от бус Фолсваген Sharan 2000г.Към него има диск с навигационен софтуер(на NAVISYS),на таблото до предното стъкло има GPS приемник някакъв оформен като комп. мишка.Та въпроса ми е,що е това чудо,може ли да се ползва тук.Пробвах по инструкциите дадени по книжки разни,но не дава да въвеждам адреси,като че ли не лови сателити и затова.
Dido_I
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Russe

МнениеПуснато на: Вто Дек 04, 2007 17:09    Заглавие: Отговорете с цитат

За да зададеш адрес, първо би трябвало навигацията да е прочела диска. За съжаление , обикновено няма карти за България...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
vescherry
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Сря Дек 05, 2007 8:45    Заглавие: Отговорете с цитат

Диска го прочита,даже сменям езика от немски на английски,но не съм сигурен дали се свързва със сателити.Долу мига една звездичка,което мисля по инструкциите показва,че не се е свързал,а щом не е,не е достъпно вкарването на адрес.Така мисля,ако някой е работил с това чудо нека поясни накратко как се работи,явно пак ще е заради спорта.
Dido_I
Активен потребител
Активен потребител

Местожителство: Russe

МнениеПуснато на: Сря Дек 05, 2007 14:54    Заглавие: Отговорете с цитат

Пробвай да изчакаш около 10-15 мин на открито. Много от навигациите, които съм пробвал "хващаха" сателити след около 10-на минути...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Търсене на схеми, програми и документация - Service manual search Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети