|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 02, 2007 8:37 Заглавие: Авто CD с навигация |
|
|
Въпросното CD e Becker от бус Фолсваген Sharan 2000г.Към него има диск с навигационен софтуер(на NAVISYS),на таблото до предното стъкло има GPS приемник някакъв оформен като комп. мишка.Та въпроса ми е,що е това чудо,може ли да се ползва тук.Пробвах по инструкциите дадени по книжки разни,но не дава да въвеждам адреси,като че ли не лови сателити и затова. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Dido_I Активен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 04, 2007 17:09 Заглавие: |
|
|
| За да зададеш адрес, първо би трябвало навигацията да е прочела диска. За съжаление , обикновено няма карти за България... |
|
|
 |
vescherry Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 8:45 Заглавие: |
|
|
Диска го прочита,даже сменям езика от немски на английски,но не съм сигурен дали се свързва със сателити.Долу мига една звездичка,което мисля по инструкциите показва,че не се е свързал,а щом не е,не е достъпно вкарването на адрес.Така мисля,ако някой е работил с това чудо нека поясни накратко как се работи,явно пак ще е заради спорта. _________________ Никога не предпочитай личната си глупост пред полезния съвет. |
|
|
 |
Dido_I Активен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 05, 2007 14:54 Заглавие: |
|
|
| Пробвай да изчакаш около 10-15 мин на открито. Много от навигациите, които съм пробвал "хващаха" сателити след около 10-на минути... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|