|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
emotriteteka Нов потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 0:11 Заглавие: проблем с creative audigy 2zs, pcmcia |
|
|
| Купих си за лаптопа, които е lenovo 3000 n100 0768fsg външа саунд карта http://bg.europe.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=10769, която естествено намерих трудно и скъпо,нова е. на моменти се чува едно пукане като все едно слушаш музика от грамофон с надраскана плоча... незнам как точно да го обесня но в общи линии е това. пробвах я на един MCI и там си работи перфектно.мога ли да направя не6то за да оправя проблемa или просто креатива на pcmcia не се харесва с lenvoto. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
no money Опитен потребител

Регистриран на: 02 Яну 2006 Мнения: 198 Местожителство: Бургас/Созопол
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 14:53 Заглавие: |
|
|
Не е от лаптопа. Имам 3 и на всеки съм пробвал. И аз я имам същата и когато е на слушалки пука през 10-20 сек. та така вече 3 години.
Ако я вържа през усилвател - няма този проблем. Вероятно импедансно нещо не се харесват. _________________ Времето е най-ценният ни ресурс, защото е единственият който не може да възстановим. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 15:18 Заглавие: |
|
|
| да но и през усилвател ми пука гадна работа.... |
|
|
 |
Dido_I Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 10:58 Заглавие: |
|
|
| Пробвай kX driver. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|