| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 06, 2007 22:18 Заглавие: SIEMENS A 75-произволни изключвания??? |
|
|
Имате ли идея защо е така Без видима причина тоя модел се самоизключва Телефоните работят в алармени системи и ми създават много главоболия Търся лек,pls  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Pepi Petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 13:26 Заглавие: |
|
|
| Незнам как го захранваш тел. бяхме разговаряли с теб,и стигнахме до закл. че най целесъобразно е да се захранват телефоните с външно стабилизирано напрежение.Така ще се избегне постоянното зареждане на Сименса което го шашка.Ще продължим темата на лични. |
|
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Пет Дек 07, 2007 21:57 Заглавие: |
|
|
Батериите на Сименсите по принцип са си скапани, най-вероятно проблема е там, до сега поне на 8 такива телефона този прблем при мен се оправи със смяна на батерията... _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 08, 2007 19:12 Заглавие: |
|
|
Не е батерии.Същите телефони в джоба ми карат по седмица.Там са на постоянен подзаряд.Проблемите явно идват от комуникаторите.давайтре идеи,моля ви че съм много вътре  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Ba4oKiRo Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 09, 2007 8:29 Заглавие: |
|
|
Ba4oKiRo,ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ Дано отнякъде излезе ключа от бараката,че съм станал на луд! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
Nimi Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 11:14 Заглавие: |
|
|
И при нас понякога се получава същото
Опитно се установи, че изключванията са много по-чести ако телефона преди да се закачи към интерфейса е с не добре заредена батерия. Желателно е да е бил на зарядка с оригиналното зарядно поне 12 часа преди закачането му. Май най-важното е батерията в случая. Има и някои случай на издути от зарядката батерии. Предполагам се казае за фабричен недостатък на същите защото след подмяната им със новите не се получава същото.
Предполагам има значение и модела на интерфейса. Досега знам за 3 модела два от който съм изпробвал. Има значение дали тел е нов или втора употреба също.
При интерфейса който ползваме ние зарядката не е постоянна величина а се следи тока на зарядка. На определено време се пуска захранване към телефона и в зависимост от консумацията по някакъв критерий (нямам идея какъв е ) се пуска или спира зарядката на апарата. |
|
|
 |
|