| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ingplamen_e Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 15:10 Заглавие: Проблеми с USB кабел за Siemens CX65 |
|
|
Купих си кабел,за да си прехвърлям снимки от апарата на компютъра.Кабела бе за S55,но продавача каза че става и за моя.Успях да го инсталирам,после изтеглих от сайта на Сименс Mobile Phone Menager ,който е за моят апарат.Но тази програма изобщо не вижда апарата ,свързан към порта.Някой има ли идея какво може да се направи по въпроса?Пробвах и със оригиналната програма от диска на кабела,но и тя същото нещо. _________________ Enchev |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
nosuch Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 16:20 Заглавие: za simensa |
|
|
| probvai s programkata SiMoCo. az svalqm ot CX65 4rez napraven ot men IRda port za Pcto i s tazi programka vyrvi otlichno. ne sym probval s kabel ama traa da stane. uspeh |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 13:17 Заглавие: |
|
|
Интересна програма.ще я пробвам и щесъобщя веднага резултата.А бихте ли ми дали схема или линк за направа на IrDa порт към компа. _________________ Enchev |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 14:02 Заглавие: |
|
|
I taka ne stawa.Weche si mislia dali njama nesto po aparata-njakakwi nastrojki ili nesto drugo.S 3 programi da ne moga da naprawja wryzkata-ne znam weche kakwo da probwam. _________________ Enchev |
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 16:30 Заглавие: |
|
|
когато включиш USB кабела виж в device manager на кой COM е и си настрой програмата да търси телефона на този COM. _________________ home studio |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 17, 2005 14:59 Заглавие: |
|
|
Това го правя-USB кабела става COM3,и програмата я настройвам за този ком,но не открива апарата.Вече си мисля,че кабела не става за CX65,понеже на него пише S55. _________________ Enchev |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 20:22 Заглавие: |
|
|
Здравейте.
И аз имам същия проблем като вас само че с телефон сименс CX70.
Значи аз ползвам кабел за връзка с компютър за телефон C62 и стигнах до извода че май с този кабел няма да стане. значи компа разпознава кабела че е включен кам порт2 но не иска да детектне телефона. Много ще бъда благодарен ако някой ми каже дали с този кабел става номера за връзка на телефона с компютъра или трябва да търся друг кабел.
Благодаря предварително. |
|
|
 |
nosuch Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 18, 2005 20:42 Заглавие: |
|
|
Abe hora shto ne polzvate IRda porta. Pone sym siguren che taka stava.
I struva okolo 5 lv da is sglobish. Samo trqbva da imate port za Irda na dynoto na kompa i si4ko e OK
A za shemata ...
http://evm.wallst.ru/main/irda/ |
|
|
 |
Viper Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 19, 2005 18:41 Заглавие: |
|
|
| Добре де. Щом казваш по инфрачервен порт кажи тогава дали моето дъно ще стане има си IR порт ама не го намирам в описанието на дъната а то е Acorp 7KTA/AP. Можеш ли да ми кажеш как са изводите на дъното. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 20, 2005 13:39 Заглавие: |
|
|
Аз върнах кабела.Не става.Сега ще пробвам с ифрапорта,но чакам да ми донесат приемо-предавателя. _________________ Enchev |
|
|
 |
|