Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Продавам Някъкъв GSM

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
низа
Гост

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 19:45    Заглавие: Продавам Някъкъв GSM Отговорете с цитат

Продавам Някъкъв GSM, произведен за азиатския пазар. Има малки разлики със стандартната Нокия н95 - 2 сим карти и тъчскрийн. Телефона е нов - продава се с кутия, книжка, зарядно, фендс фрий, втора батерия, 1 GB памет и usb кабел.
Цената е 460 лева.
Ако се интересувате, може да ме потърсите на :
ICQ 291222755
gsm 0899 886514
mail [email protected]

Idea Arrow Arrow Arrow Заглавието коригирано. Пишете какво точно продавате - определено не е това, което твърдите. Exclamation
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 19:47    Заглавие: Отговорете с цитат

Пишете откъде сте Exclamation Ей ама хич не ги четете тия правила за пускане на обяви Smile
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
низа
Гост

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 19:50    Заглавие: Re... Отговорете с цитат

ops sorry..

От София съм
Върнете се в началото
divakusab
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 20:52    Заглавие: Re: Re... Отговорете с цитат

това е пълна ЛАЙНАРКА вчера ми предлагаха да купя едно за 200 лв камерата ама хич не е и минала покрай 5-тте мегапиксела а си е живо ЦЦД с 1.3 мегапикселова матрица... без повече коментар..даже не ги правят и в Нокиа!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
ststefanov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 21:14    Заглавие: Отговорете с цитат

Сигурен ли си, че е NOKIA, а не NOKLA?
Laughing

Споменал си какво има допълнително, а не си споменал какво няма.
(GPS например)
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 22:16    Заглавие: Отговорете с цитат

Доколкото знам въпросния кютук се водеше Meizu E-PDA V16 и няма нищо общо с Нокиа.
Даже преди няколко дена имаше същата тема и същото кепче се предлагаше че и със 100лв отдолу.
С 2 думи казано-това не е Nokia
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Private
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 07, 2007 22:31    Заглавие: Отговорете с цитат

> Продавам/Заменям Nokia N95
низа
Гост

МнениеПуснато на: Съб Дек 08, 2007 18:43    Заглавие: Отговорете с цитат

До известа степен сте прави. Не е най-перфектния модел телефон, но не съм съгласна, че е "пръчка". Хората, от които го имам, внесоха към 4-5 такива от Китай и 3 от телефоните ги ползват хора около мен. Разглеждала съм го и си е абсолютно нормален телефон - ок без GPS и не е симбиан, но има доста други неща - Като се замислите, за това и цената му е такава. Ако беше истинската NOKIA N95 - 1000 лв.

Въпреки всичко - ако някой се интересува, да се обади, ще разглада телефона и сам ще прецени Wink
Върнете се в началото
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Съб Дек 08, 2007 22:00    Заглавие: Отговорете с цитат

низа написа:
Като се замислите, за това и цената му е такава.

Виж сега-ще ти дам един съвет,ако имаш желане въобще да го продадеш де-цената е такава каквато я определи пазара.
Както виждаш в обявата под твоята се продава същия,със 100лв по-долу и като гледам хората са си почупили краката да го купуват.
Пък ти можеш да си го продаваш на колкото цена прецениш,ако ще и милион лева,твоя си работа.
divakusab
Нов потребител
Нов потребител

МнениеПуснато на: Нед Дек 09, 2007 16:35    Заглавие: Отговорете с цитат

Не е чак ТОЛКОВА ужасен дори днес отварях един такъв стапалото е Ренесанс турско дисплея е от SHARP а процесор4ето си е АРМ 9х серията около 120 мегахерцово така че мислете ако е на по-хубава цена,но на тази е почти непродаваемо според мен
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Купувам / Продавам / Заменям - Buy / sell / trade Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети