|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
motiff Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 14, 2005 18:46 Заглавие: Siemens A60 |
|
|
| Siemens A60 Може ли да се отклиучи без да се реже патетечката.Някои прави ли го това ж BG. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
bongo Опитен потребител

Регистриран на: 17 Окт 2003 Мнения: 347 Местожителство: Нова Загора
|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 16:53 Заглавие: A60 -отключване |
|
|
Ами аз лично го правя с рязане на пътечкта - не е трудно, но трябва да внимаваш да не срежеш някоя друга . Имам картинка коя точно писта се реже - ако искаш прати ми e-mail и ще ти пратя картинкта. _________________ Георги Влаев, LZ3GH |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 19:52 Заглавие: |
|
|
| Пусни я и на мен моля. |
|
|
 |
motiff Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 15, 2005 23:18 Заглавие: motiff |
|
|
| DA znam go na4ina s rezaneto inam q snimkata mersi stava duma ne za 1 GSM a za mnogo |
|
|
 |
Joniks-serviz Опитен потребител

Регистриран на: 10 Сеп 2004 Мнения: 352 Местожителство: България-Пловдив
|
Пуснато на: Нед Яну 16, 2005 12:59 Заглавие: |
|
|
Ако нямате къде или Ви е трудно да го направите , обадете ми се аз ще Ви ги разкодирам + BG за цена на която Ви устройва.А и ако иматеи други.  _________________ РЕМОНТ НА ТЕЛЕВИЗОРИ,LCD,PLASMA,АУДИО И ВИДЕО,ЛАПТОПИ- ТОТАЛЕН РЕМОНТ,ИГРАЛНИ КОНЗОЛИ- X-BOX,PS3, BGA-REBALLING,КОМПЮТРИ И ПЕРИФЕРИЯ,LCD МОНИТОРИ,GSM,ДИГИТАЛНИ ФОТОАПАРАТИ,ВИДЕОКАМЕРИ,МИКРОВЪЛНОВИ ПЕЧКИ, КЛИМАТИЦИ, ЗАРЕЖДАНЕ НА АВТОКЛИМАТИЦИ. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|