|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 12:57 Заглавие: Flash MP3 плеер не чете MP3-ки |
|
|
| Здравейте , имам проблем с това плеерче , по принцип си работи но не чете MP3 - ки , радиото му работи , диктофона също но не познава файла с MP3 , модела му е BEATBOX MP319/512/807D , най-вероятно проблема е във firmware - ра , имам подходящата програма за upgrade на firmware - ра но нямам подходящия dump , може ли някой да ми помогне с думп или някакъв съвет . |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 16:19 Заглавие: |
|
|
| Пробва ли да го форматираш? |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 16:55 Заглавие: |
|
|
| да пробвах и отново му качих нови MP3-ки , но няма ефект , впрочем има , познава файла и времетраенето му но като му дам PLAY se чува едно пукане само за секунда и спира , таимера отброява една секунда и спира |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 17:01 Заглавие: |
|
|
Некоректно флашване,затова се държи така.В гугъл няма ли нещо,тези юнаци официална страница нямат ли? _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 17:30 Заглавие: |
|
|
| Благодаря ти колега за съвета , след FULL FORMAT с PowerQuest PartitionMagic 6.0 плеерчето вече чете и MP3-ки , закривам темата |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|