| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 12:12 Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i |
|
|
| А можеш ми да ми кажеш каква програма да си сваля на компютара,за да мога да отварям темите за телефона ? Защото не разполагам с такава програма за разглеждане на теми за телефони.Изкам първо да видя темата на PC-то преди да я сложа на телефона. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
аа Гост
|
Пуснато на: Нед Ное 25, 2007 20:26 Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i |
|
|
| Anonymous написа: | | А можеш ми да ми кажеш каква програма да си сваля на компютара,за да мога да отварям темите за телефона ? Защото не разполагам с такава програма за разглеждане на теми за телефони.Изкам първо да видя темата на PC-то преди да я сложа на телефона. |
theme editor май се казваше, ми потърси в гугъл; |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 19:00 Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i |
|
|
А ще можеш ли да ми обясниш как се работи с BT info,защото явно нещо не правя като хората.Пускам я програмата да търси някои GSM и го намира,но немога да го контролирам.Седи ми на дисплея потребителското име на намерения и нищо не става. Пробвах какви ли не вариянти и нищо,явно нещо не правя както трябва. Ще можеш ли да ми кажеш как става??  |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Ное 27, 2007 20:54 Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i |
|
|
| Anonymous написа: | А ще можеш ли да ми обясниш как се работи с BT info,защото явно нещо не правя като хората.Пускам я програмата да търси някои GSM и го намира,но немога да го контролирам.Седи ми на дисплея потребителското име на намерения и нищо не става. Пробвах какви ли не вариянти и нищо,явно нещо не правя както трябва. Ще можеш ли да ми кажеш как става??  |
Трябва първо да ги сдвоиш с паролата за която те пита |
|
|
 |
Velkov Опитен потребител

Регистриран на: 25 Сеп 2007 Мнения: 235 Местожителство: София-ж.к.Люлин 3
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 18:44 Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i |
|
|
http://mapnav.spb.ru/site/download.php?list.3
това е официалната версия Да качих си GPS на телефона,но има един проблем.И то много голям!Просто не знам как се работи с това нещо.Стартирам го показва ми карта на света с едно кръстче което го движа след това пускам GPS и почва да търси блутут устроиство.И нищо не разбирам защото е на английски и български менюто.Ще можеш ли да ми дадеш подробно упътване на български,зщото нищо не разбирам.  |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 21:46 Заглавие: Re: Sony Ericsson K810i |
|
|
| Velkov написа: | http://mapnav.spb.ru/site/download.php?list.3
това е официалната версия Да качих си GPS на телефона,но има един проблем.И то много голям!Просто не знам как се работи с това нещо.Стартирам го показва ми карта на света с едно кръстче което го движа след това пускам GPS и почва да търси блутут устроиство.И нищо не разбирам защото е на английски и български менюто.Ще можеш ли да ми дадеш подробно упътване на български,зщото нищо не разбирам.  |
Нямам толкова време, да превеждам сайта/ Питай някой който е работил с ГПС |
|
|
 |
|