| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 13:22 Заглавие: |
|
|
| borko 30 написа: | | Човек тоз комп и той трябва да изчезне!Не се бъзикам ами просто излишно губиш нерви с него даже и като работи!Давай го в някоя фирма там за 20 лв и не се трови с него !Аз моя новия ако знаеш от какви чаркалаци бях го събрал-ама постепенно всичко подмених и разбира се загубих доста пари ама като ги нямам че да го купя с тези новите наведнъж така е ! |
Борко това са компютри за работа,не за да се играе Старкрафт.Аз имам 3 такива-на 350,400 и 600Мhz.Не ги давам за нищо защото са превъзходни машини и вършат чудесна работа _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
divakusab Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 10, 2007 22:29 Заглавие: |
|
|
| PBB е секюрити зоната на мрежата която е текстов алгоритъм не по-голям от 5 килобайта а кой от тук освен теб не е чувал за добрите стари програматори UP-49.колкото до проблема Филипов открих грешка в биос-а при пренаписването това дъно е тотално обявено за мъртвец. |
|
|
 |
Комбинатор Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 17:57 Заглавие: |
|
|
Първия програматор дето съм си купил е през 95г.
Пловдивско производство за 93хх серията
след това си купих, българсия който програмираше епроми
27,28, серийте (не съм го ползвал от 5-6 години и съм забравил името му но беше една голяма ламаринена кутия.)
в момента имам повече от 30 програматора, е за това не съм чувал чесно, или съм забравил , но много ми е интересно да му видя външния вид или препратка към сайта дето го предлагат.
UP-49 (имам upa23) |
|
|
 |
divakusab Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 16:10 Заглавие: |
|
|
| проблема е отстранен другари и другарки намерих си дъно барабар с процесор рам и видеозакупих си го за безценни 2 ПВЦ-та Каменица от един колега сервизаджичя |
|
|
 |
|