| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
radoslavn Опитен потребител

Регистриран на: 12 Ное 2004 Мнения: 484 Местожителство: гр.Карнобат
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 18:17 Заглавие: |
|
|
сложете за проба друга отклонителна _________________ Никога не е късно да станеш за резил! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 18:35 Заглавие: |
|
|
| Avramov написа: | | Имам друга,работеща платка захранване, същото и с нея.Кинескопа е Самсунг откачих отклонителната система и телевизора тръгна с вертикална черта но не е отклонителната система.Самото захранване иаи чувстви че сработва защитата пр по-малък ток на консумация. |
За всеки случай сложи на жици друга хоризонтална отклонителна система.Старата по-добре недей да я сваляш от гърловината само заради едната проба,щото после трябва да си играеш да нагласяш сходимост. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Avramov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 19:02 Заглавие: |
|
|
| Колего пекратяваме темата,оказа се ТХО.Донесоха ми за проба преди малко.Да си призная не ми се беше случвало на търново до сега. |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2007 19:18 Заглавие: |
|
|
Странна работа.От ТХО в Търново не ми се е случвала подобна хава.
Иначе ТХОта на Търново горят-не много често,но горят-обикновено най-често признаците са или че пука транзистора или зъбене на картината. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|