|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 15:05 Заглавие: |
|
|
| Milen_haskovo написа: | | Като стана дума за ротори и искрене, имам една дрелка, като меря ротора между всеки 2 съседни пластини имам съпротивление от 0,4 до 0,8 ома, няма никъде прекъсване или окъсяване, въпреки това дрелката като работи издава много изтормозен шум и има зраво искрене... Това 100% вероятност ли е да е ротора? Лагерите и статорите уж са си добре на мерене.... |
Категорично ДА  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
valentin subashov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 20:38 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | valentin subashov написа: | | Почти сигурно е че дрелката има навивка(навивки) накъсо в ротора щом върти бавно и с голямо искрене..... |
Това къде е написано  |
Това никъде не е написано,но съм работил и ремонтирал такива мотори преди години и го знам от практиката. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 13, 2007 21:47 Заглавие: |
|
|
| valentin subashov написа: | | Това никъде не е написано,но съм работил и ремонтирал такива мотори преди години и го знам от практиката. |
Чудесно!
Никой не се съмнява в това, че е така, но подобно оплакване и намек за подобно нещо няма в нито един от двата поста на питащите.
А си написал:все едно, че някой се е оплакал и от това. Ако вместо "щом" бе написано "ако...., и при това..." поста ти щеше да изглежда по съвсем друг начин.
Та заради това попирах. |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 23:01 Заглавие: |
|
|
| RC написа: | | valentin subashov написа: | | Почти сигурно е че дрелката има навивка(навивки) накъсо в ротора щом върти бавно и с голямо искрене..... |
Това къде е написано  |
В поста на valentin subashov. Чети и не питай, той е прав. Не можеш всичко да знеш. |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 14, 2007 23:06 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | RC написа: | | valentin subashov написа: | | Почти сигурно е че дрелката има навивка(навивки) накъсо в ротора щом върти бавно и с голямо искрене..... |
Това къде е написано  |
В поста на valentin subashov. Чети и не питай, той е прав. Не можеш всичко да знеш. |
Драги ми госте (щом предпочиташ да си такъв) прочети отново внимателно темата и ако пак нещо не си схванал си спести неадекватните коментари.
"Дискусията" в тази тема е от сорта:
-Докторе боли ме гърлото.
А "доктора" докато си приказва със сестрата:
-Нямаш проблеми- сега ще ти резнем апендицита...
Та и твоята такава.
Кой какво питал и кой какво рабрал за теб явно не е важно, но трябва да си почешеш клавиатурата, че може би я сърбяло.
Аман от ... |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|