Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Малта работа ?

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2007 19:46    Заглавие: Малта работа ? Отговорете с цитат

Здравейте колеги.Интересува ме инфо( българска фирма посредник или трудова борса) за предлагане на работа на Малта. Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Вто Дек 11, 2007 19:51    Заглавие: Отговорете с цитат

Търси този човек-ICQ 215-028-632
Фирма е,най-сериозния в бранша,щом стане дума за Малта-абе с 2 думи-ще ти свърши работа.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
petrov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313

МнениеПуснато на: Пет Дек 14, 2007 13:28    Заглавие: Отговорете с цитат

Bojilov написа:
Търси този човек-ICQ 215-028-632
Фирма е,най-сериозния в бранша,щом стане дума за Малта-абе с 2 думи-ще ти свърши работа.
Благодаря колега.Очаквам още инфо.Никой ли не е чувал или споделял с някого за Малта?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Bojilov
Опитен потребител
Опитен потребител

МнениеПуснато на: Пет Дек 14, 2007 14:59    Заглавие: Отговорете с цитат

Лично в Малта не съм ходил,да уточня,за тва мога да препредам само един приятел,който бачкаше там скоро,какво ми е разправял.Мисълта ми е да не отиваш с голяма кошница.Нищо че е в ЕС-Малта не се различава кой знае колко от тукашния стандарт на живот.
Минималната работна заплата е 500-600евро,което за сравнение с другите европейски страни е доста зле-казано точно-2-3 пъти по-ниска е.
Демек ако се понапъне човек-същите пари може да ги изкарва и тука с доста бачкане.
Цени за елементарните неща-храна и т.н.-малко по-височки като цифра от тука,само че в евро.
Практически нулева престъпност.
Топло,внасят палми от Африка мисля.Като съм гледал снимки и клипчета от там-много прилича на Гърция и Кипър.
Аз специално нямам нито желание нито намерение да емигрирам някъде,но ако бях решил да емигрирам-едва ли бих израл точно тая държава...Там е по-скоро курортно-като станем по на 50-60 години,като изпонаправим по още няколко хиляди телевизора и станем милионери-там на стари години да си караме старостта на красота и спокойствие.
Само че нещо не се очертава с тия ремонти да станем милионери,ама както и да е.
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
joda
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Дек 14, 2007 19:11    Заглавие: Отговорете с цитат

Много ентусиасти желаещи да емигрират се подвеждат по високите заплати без да си правят сметка че и разходите са съответно по-високи. Все пак и другите там искат да получават високи заплати ...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Общи приказки - Just talking Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети