| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 21:37 Заглавие: Проблем с FLASH памет |
|
|
| Имам mp3-ка на cretive, която използвам за пренасяне на информация 64MB. Преди дни пренасях информация взета от компютър с вируси и от тогава неможе да я прочете windowsa дава ми някаква грешка или че, нямам driveri. Последно беше включена на компютър на който, антивирусната изрева та се питам дали антивирусната не е зела някакви мерки да го блокира.Светодиода не светва на плеяра. Като го свържа към USB-то го разпознава като hardware и чипа разпознава STMP3410, но каквото и да права не иска да го отвори. Търсех driveri точно за този модел ама се не намирам free та първо ако някой може да помогне с driveri за това чудо да се помъча да го отвора или да препоръчате има ли software който може да помогне. Приемам и други идеи ако има. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 21:44 Заглавие: |
|
|
| Tyk има информация за mp3 ката и изображението и.Точния модел е Creative MuVo 64МБ. |
|
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 22:03 Заглавие: |
|
|
| Пробва ли да и направиш един FULL FORMAT? |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 22:15 Заглавие: |
|
|
Как се прави. Не съм пробал но това мислех да права след като знам, че има вирус. Проблема е че не ми го показва като партишън и незнам как да го форматирам. Иначе mp3 ката се състои от 2 части аз имам само тази с памета и единствения начин да работи е свързана с компютър. Самостоятелно неможе да работи по начина по, който я имам.
А ето какво изкарва на devise status:
No drivers are installed for this device.
If you are having problems with this device, click Troubleshooter to start the troubleshooter.
След като дам на windowsa да потърси driveri ми изписва това:
This device is not present, is not working properly, or does not have all its drivers installed. (Code 24)
Click Troubleshooter to start the troubleshooter for this device.
Преди това не е правил проблем за driveri .
Ако има някакъв начин за форматиране кажете да опитам или другия вариант е да търся driveri и да опитатвам да не би да е от тях.След като ми го покаже като партишън знам как до го форматирам. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 22:32 Заглавие: |
|
|
А това изписва като се опитвам да го addna като new hardware.
This device is working properly.
и има въпросителен дето трябва да е иконката на USB порта.
Да считам ли, че чипа е изгорел? |
|
|
 |
Quantum Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 23:18 Заглавие: |
|
|
колега,
опита ли да форматираш паметта чрез самия плейър, трябва да има някаква такава функция в упътването може да пише нещо или потърси в нета manual за този плейър, трябва да има начин да се форматира от самия него, без компютър  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Дек 16, 2007 1:13 Заглавие: |
|
|
| Колега и това не може в моя случай понеже playera се състои от 2 части, а в мен е само едната има една кутика с легло, в която се буде тази част , която имам и тогава вече може да се каже че е 100% player в моя случай е само FLASH памет. Нещо се ме навежда на мисълта, че чипа е изгорел защото не дава никакви признаци на живот. Последните надежди са евентуално с някоя програма да опитам да го отвория или с оригиналните driveri да опитам. |
|
|
 |
|