| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 15:17 Заглавие: Монитор NEC JC-1746UMB-1 изключва и гасне |
|
|
Подариха ми го за разкулачване . Не е отварян и аз го отворих за сефте.При пускане вдига високо показва екран и прещтрака едно реле и минава в стенбай. Свалих капаците и го поставих с екрана надоло за да мога да го огледам хубаво . Нямаше студени спойки и нещо видимо нагоряло . Нещо ако някой е патил да подскаже кое да погледна преди да съм го почнал с големия чук  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 15:30 Заглавие: |
|
|
На твоя комп трябва да свалиш честотата /не резолюцията/ на 60хц.Включи монитора в компа и стартирай пак да видим какво ще покаже,презапой релето нищо че спойките изглеждат добре.Като покаже образ има ли някакво смущение в образа. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 15:34 Заглавие: |
|
|
Пепи показва изображение за около минута свие я странично картината прескърца и остане в стен бай  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 15:46 Заглавие: |
|
|
Като ги знам какви дървета са тия монитори на NEC може и голяма играчка да падне ама ако ти се занимава това може да е от сто места:електролити в захранването ,Н корекции,откл.система ,кондензатор в колектора на ТХО,аноден конд.в ТХО и т.н. и ако това е тоя модел с многото вертикални платки по шасито с бясна скорост трябва да поеме предколедно към гюма  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 15:59 Заглавие: |
|
|
Няма вертикални платки и е интелигентно мониторче само че ме набара в такова време когато се пече хляба и май ще отлежи в раковото пък следващата година ще играе чука.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 17:24 Заглавие: |
|
|
| Залагам че е ТХО. |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 22:40 Заглавие: |
|
|
Ако е ТХО лесна работа .Имам от Електроните много ТХОта.  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
|