|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 15, 2007 23:06 Заглавие: |
|
|
| hgtod написа: | п.с. Как се качват тези схеми в този файлообменник? Схемата я имам само на хартия и си я щракам с апарата и хоп в PicValley.net  |
www.eserviceinfo.com
регистрираш се там-Upload и накрая даваш линка тук _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
hgtod Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 13:34 Заглавие: |
|
|
Отбой! Телевизора поправен. Оказа се D833 /неговата мама/ - още в началото на одисеята го мерих и показа, че е здрав. Сега пет пъти го меря и все различно ми показва . Благодаря на всички колеги за помощта и съветите! |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 14:20 Заглавие: |
|
|
Благодари на Dimow и му се извини че ти отдели толкова време,докато ти не се сети да го премериш на съпротивление тоз ми ти пусти диод.От самото начало се чудех(тя темата стана по-дълга от раздел 'вицове') каква ли глупост ще излезне.1500 човека са ти видели сеира!!!!Ти успя!!!!! _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|