| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
AZ:) Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 14:16 Заглавие: Търся малко помощ за направата на генератор на импулси |
|
|
Здравейте.
Трябва ми схема която да подава 12V през определен интервал от време.Може би някакъв генератор с 555 и потенциометър за регулиране на честотата + транзистор.
Целта е да се почистват автомобилни инжектори.Съпротивлението на намотката им е от 2-3 до 18 ома.Импулстите трябва да са с времетраене от 1 до 35ms(точноста не е чак толкова важна, но горе долу ).
Молбата ми е да ми помогнете със смятането тъй като до сега не съм смятал подобен генератор
Поздрави и весели празници на всички потребители във форума  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
eler Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 18:34 Заглавие: |
|
|
Измислих това:
По сметките би трябвало да е вярно Ама дали...надявам се да кажете
Само трябва на изхода да сложа някакъв транзистор за да управлява товара. |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 21:02 Заглавие: Re: Търся малко помощ за направата на генератор на импулси |
|
|
| AZ:) написа: | Здравейте.
Трябва ми схема която да подава 12V през определен интервал от време.Може би някакъв генератор с 555 и потенциометър за регулиране на честотата + транзистор.
Целта е да се почистват автомобилни инжектори.Съпротивлението на намотката им е от 2-3 до 18 ома.Импулстите трябва да са с времетраене от 1 до 35ms(точноста не е чак толкова важна, но горе долу ).
Молбата ми е да ми помогнете със смятането тъй като до сега не съм смятал подобен генератор
Поздрави и весели празници на всички потребители във форума  |
Ако ми остане време утре ще ти я нарисувам и пратя. Правил съм точно такова нещо . Регулира се и честотата и периода в зависимост от това какви дюзи ще използваш. _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |
Noel Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 10:47 Заглавие: |
|
|
Провери си пощата. Успех ! _________________ Ако не мога да го поправя значи не е развалено .........но живота крие и изненади  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 14:55 Заглавие: |
|
|
| Noel написа: | | Провери си пощата. Успех ! |
Благодаря много
Сега ще видя. |