| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vas Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 14:32 Заглавие: Sony KV-1440k-не сменя звуковия стандарт |
|
|
| Шасито е ВЕ-4.Преди е работил на антена,и сега когато го подключват на кабелна се разбира ,че не може да се промени системата на звука.От дистанционното са активни само бутоните за рег.силата на звука,смяната на каналите,mute,tv,power,display.С друго ДУ положението е същото.Има ли начин чрез сервизен режим,ТV да се отключи или е необходим нов дъмп. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 14:35 Заглавие: |
|
|
| не излиза меню за настройка-така ли?а дистанционното управление оригиналното за модела ли е? |
|
|
 |
vas Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 14:40 Заглавие: |
|
|
| Да,точно така.Дистанционното е модел RM-827T. |
|
|
 |
ivan76 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 15:11 Заглавие: |
|
|
| трябва да се пробва с презапис на паметта,но аз нямам такъв за да ти изпратя |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 17:42 Заглавие: |
|
|
Нещо не ми се връзват някои неща
Ако шасито е това, то не би трябвало това да е оригиналния пулт.
Ако модела е това малко се съмнявам, че това е шасито (а и пак пулта). |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 19:50 Заглавие: |
|
|
Ако проблема ти е само в звука слагаш му една платка звук и пей сърце . Пък ако дистанционното е от тия дето трябва да натиснеш едновременно два бутона и влизаш в търсене на програма и чак тогава можеш да превключиш стандарта пак с едновременно натискане на два бутона . Иначе по спомен дистанционното има един бутон който при натискане показва на екрана на какъв стандарт си но не променя звука въпреки че изписва и двата стандарта. _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 20:00 Заглавие: |
|
|
| коцев написа: | | .....Пък ако дистанционното е от тия дето трябва да натиснеш едновременно два бутона и влизаш в търсене на програма и чак тогава можеш да превключиш стандарта пак с едновременно натискане на два бутона . Иначе по спомен дистанционното има един бутон който при натискане показва на екрана на какъв стандарт си ..... |
Добри са ти спомените, но не се връзват с номера на пулта който е дал за оригинален.
И все си мисля, че се търси под вола теле  |
|
|
 |
коцев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 20:07 Заглавие: |
|
|
Ами най лесния и бърз начин е платка звук и вече зависи за кой стандарт да е . Дали за 6.5 или за 5.5 .  _________________ В един цирк играем и номерата си ги знаем...  |
|
|
 |
vas Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 17, 2007 20:50 Заглавие: |
|
|
Ако знаете колко сте прави.Наистина съм се пробвал с неоргинално ДУ.Клиента ми донесе две едни и същи ДУ/RM 827/,като едното беше изхабено,увито с тиксо и аз се хванах Оргиналното ДУ е RM 826.Намерих заместител - RC 5784 и вече нещата се получиха.Благодаря на всички отзовали се! |
|
|
 |
|