Форум за електроника Форуми Форум за електроника
Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   ГрупиГрупи   Регистрирайте сеРегистрирайте се 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

Два въпроса за ноутбук IBM ThinkPad 600
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment

Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
quad
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Varna/Targovishte

МнениеПуснато на: Пон Дек 17, 2007 22:22    Заглавие: Отговорете с цитат

Моя Т20 скоро претърпя подобна интервенция, въпросните настройки, който сега ти липсват са от липсващи драйвери. Дръпваш си ги от съпорта на IBM и си готов.
valentin subashov
Опитен потребител
Опитен потребител

Местожителство: Враца

МнениеПуснато на: Вто Дек 18, 2007 22:10    Заглавие: Отговорете с цитат

pamporov написа:
valentin subashov написа:
Защото искаха и лаптопа.Занесох го във фирма "Торин" във София.

Ми те и жена ти може да са поискали, що ми го даваш Laughing , извинявай за сравнението но не се стърпях. Поне да ги беше попитал за какво им е и лаптопа, ми може да си имал секретна информация на него!

Искаха го под предлог да видят дали зарежда нормално батерията.
Жената естественно нямаше да я дам.Какво ще правя после без нея?Трябва да си търся друга.
Сега за лаптопа.Въпреки че имам инсталационен диск не съм правил инсталация на Уиндоус и се притеснявам.Оправи се без преинсталация.Преди около 4 месеца си бях правил бекъп на регистрите.Като върнах регистрите в предишното състояние се оправи.Преди това си направих бекъп на сегашните регистри и после си ги върнах въпреки че не съм инсталирал нови програми и не съм правил промени последните 4 месеца.Лаптопа ми е втори резервен компютър и не го ползвам често.Така че днес го пробвах няколко пъти и си се гаси и пуска от стендбай нормално.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    Форум за електроника Форуми -> Ремонти на компютърна и офис техника-Computer and office equipment Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Към:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети