| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
_NqKoI_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 11:00 Заглавие: Тв Akai-CT21WKDT проблем |
|
|
Проблемите са два след като се пусне и качели му трябва време да зареди... има разни ленти по него картина от доло следователно не се вижда така няколко минути после се оправя и понякое време появи се няква черна лена посредата на екрана.И втория е за звука има някакво гадно бучене като е усилено до край бученето е малко и съвсем лек звук се чува и като почне да се намаля звука изчезва и бученето започва да се усилва колкото се намаля толкова бученето става по силно...Ако може поне само звука да се оправи а картината е поносима... мерси предварително и някои ако даде и схемичка търсих но намерих  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
bai_tishan Опитен потребител

Регистриран на: 12 Фев 2005 Мнения: 5792 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 11:04 Заглавие: |
|
|
И какво мислиш да правиш с тази схемичка-като гледам най-много да го омажеш тотално.Що не го хвърлиш до близкия сервиз -за ден ще е готов и ще си се кефиш на картина и звук.
EDIT:Мармота ме е изпреварил с верния съвет  _________________ Хайде няма какво да се залъгваме, и по- хубави сме виждали и по- грозни сме е***и.
Последната промяна е направена от bai_tishan на Вто Дек 18, 2007 12:43; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
_NqKoI_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 11:09 Заглавие: |
|
|
| Носен е на сервиз но казаха че нямали време и ми го върнаха.Мога да си го оправя..но с малко помощ къде какво да търся..Мислих че от чипа за звука махнах го пускам тв-то следователно няма звук сложих новия чип но пак си остана така звука по старо му.... |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 11:35 Заглавие: |
|
|
Смени всички кондензатори с диаметър две стотинки и оня големия в захранването.По образно не мога да го измисля.
P.S.Кой е тоя сервиз чак пък да нямат време за елементарни ремонти. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 11:40 Заглавие: |
|
|
Всички кондензатори Пепи ти си садист. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп
Последната промяна е направена от мармот на Вто Дек 18, 2007 11:48; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 11:45 Заглавие: |
|
|
Мисля че уточних -размер две стотинки ,демек филтровите конд на захранванията ,те не са чак толкова много .Това е стара бангия и всиките да ги смени няма да сгреши а и човека като гледам има време и вместо да дава пари за скъпи чипове да даде стотинки за кондензатори. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
_NqKoI_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 12:17 Заглавие: |
|
|
Това до колкото разбирам за кондензаторите е до картината ми за звука  |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
|
|
 |
_NqKoI_ Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 12:38 Заглавие: |
|
|
ми аз зема да си напрявя нова марка отпоих някой кондензатори дето ми изглевдаха подозрителни два 1000мкф на 16в и един на 1000мкф на 35в бяха издути от доло избили а от горе като ги гледаш уж са добре |
|
|
 |
|