|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
bogikr Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 18:16 Заглавие: Кабелен цифров приемник |
|
|
| Кабелните телевизии пуснаха приемници за цифрова телевизия,въпроса ми е възможно ли е да се замени тунера от такъв приемник (Topfiled TF6100DCC), на друг DVB сателитен приемник и да се гледа цифрова кабелна телевизия |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ELP Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 18:29 Заглавие: |
|
|
| Ако му смениш и софтуера ,иначе едва ли ,но тъй като не вярвам някой да е писал софтуер за кабелния тунер ,който да е съвместим със сателитния приемник едва ли ! Само Nokia 9200-9500 имаха възможност за смяна на тунерния модул към дъното ,но не съм го правил ,предполагам че са имали и софтуер. |
|
|
 |
bogikr Нов потребител

|
Пуснато на: Вто Дек 18, 2007 19:10 Заглавие: |
|
|
| ELP написа: | | Ако му смениш и софтуера ,иначе едва ли ,но тъй като не вярвам някой да е писал софтуер за кабелния тунер ,който да е съвместим със сателитния приемник едва ли ! Само Nokia 9200-9500 имаха възможност за смяна на тунерния модул към дъното ,но не съм го правил ,предполагам че са имали и софтуер. |
значи ще си купуваме Topfiled TF6100DCC  |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|