|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 12:43 Заглавие: |
|
|
За това шаси с MSP само влизаш в сервизен и задаваш обцията за двата стандарта EUROPE и EAST EUROPE. След това ако го имаш в менюто превключваш запаметяваш и получаваш звук чак когато ИЗЛЕЗЕШ ОТ МЕНЮТО.  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg
Последната промяна е направена от sacho на Сря Дек 19, 2007 13:01; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Ivan4o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 18:00 Заглавие: |
|
|
В заключение:MSP3400 e 64 pin (DIP ), пробвах на входа му да поставя платката, и се получи отличен звук на DK, но влях сериозен брум в БГ ппрограмите. И след това реших да "бодна" приставката някъде назад по веригата. така стигнах до изхода на ЧД в ТДА8361. И така последно за протокола и бъдните поколения: Звук на ДК за това стерео шаси е чрез замяна на ПАВ филтър(SAW) на входа на ТДА8361 и поставяне на приставка на 7краче(pin) на ТДА8361. В сервизното меню нищо не се пипа...а и да се пипа-резултата е никакъв, сменях опциите на звука многократно залудо;). Благодаря на всички отзовали се и на тези , които ме стимулирахте да се поръчкам по-серозно! Много съм доволен от себе си, защото ТВ е на едно гадже дето ми е присърце и сега може да ме "дарува" за празниците(а дано:))))!Аз заминавам на банкет, та ми е още по-добре! Весели празници на всички и всичко най-добро!
ПС. Търсех под вола теле...филтъра на 5.5 наистина е режекторния на МЧУ, но е на кофти място, не се виждаше хубаво от стереоплатката и поинерция се бях захапал за него щом мернах5.5! Малко ме побутнахте, но навреме! _________________ Никога не е късно да станеш за резил... |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 18:14 Заглавие: |
|
|
Мдаа,става си идеално и на MSP да я сложиш в това шаси ама иска през пикофараден кондензтор. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|