| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
toxy Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 15:34 Заглавие: помощ за избор на добър металотърсач |
|
|
| здравейте.искам да си купя хубав металотърсач,имам финансовата възможност да си позволя последните машини на Гарет,Фишер,Уайт..и т.н. отдоста време разпитвам и съм се спрял на на Гарет GTI 2500 PRO Package,УайтXLT,MXT Фишер не го хвалят май в последно време.Ще бъда благодарен на всеки ,който пише по темата и и помогне да направя най-добрия избор |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
toxy Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 15:47 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | Металотърсач или иманетърсач  |
ами те по горе изброените машини не са за откриване на тръби и кабели по стените |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
toxy Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 17:30 Заглавие: |
|
|
благодаря за разбирането Филипов..
Последната промяна е направена от toxy на Чет Дек 20, 2007 19:58; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 18:53 Заглавие: |
|
|
Успех!Дано ги намериш!Иначе казват,че откритите чужди иманета носят нещастие! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 19:43 Заглавие: |
|
|
| Ditronix написа: | | Успех!Дано ги намериш!Иначе казват,че откритите чужди иманета носят нещастие! |
благодаря Ditronix,и аз така съм чувал,макар преди ми се струваше ,че са врели -некипели,но сега май ставам по-суеверен....квото е писано-това юе стане,човек не може да избяга от съдбата си... |
|
|
 |
yani kokas Опитен потребител

Регистриран на: 14 Юни 2006 Мнения: 326 Местожителство: Дупница/София/
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 20:33 Заглавие: |
|
|
Тоест тия дето са откраднали 20 тонния танк ги чака много лошо нещо  _________________ Всеки щепсел контакта да си знае ,да се пази
да не се зарази и ако клемите зацапа,
некой друг да тока да изцака... |
|
|
 |
emil74 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 18:46 Заглавие: |
|
|
toxy, стига шеги, де!
Прочети си постовете и сам открий трите "Защо", които не са логически свързани с разума!  |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 19:38 Заглавие: |
|
|
| toxy написа: | | баба ми е имала един наниз с пендари,които е загубила на една нива преди доста години,нивата си е нейна..тях мисля да потърся |
За един наниз пендари да инвестираш във подобно устройство дето струва 1300 и нагоре евро ми се вижда малко безсмилено.Освен ако баба ти не е била Клеопатра или княгиня Мария Луиза ,щото иначе малко ме съмнява себестойността на пендарите да покрие сумата и цялата тая гимнастика.
А колкото до танковете-там положението е малко по-различно.
За танковете се знаеше къде са и т.н. от няколко години насам.Просто някои хора много се разприказваха из един интернет форум без да се замислят,че и във ВКР имали компютри и чели кво пише из интернет.Не ми се разправя повече.
Като се замисля-по-добре да ги бяха гепили.Поне щяха да идат в някой музей в чужбина или при някой колекционер и историята щеше да се съхрани.Макар и извън България.
Сега ще стане по-лошо.Танковете ще идат за скрап на някоя фирма,която е случайно близичка на министера Близнаков,а братята роми ще продължават да си вършеят и да предават квото отскубнат за метал.
Абе-не ми се разправя повече. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|