| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 9:38 Заглавие: КОЛЕДА |
|
|
Иде Коледа,Весели празници на всички колеги.
Да се похваля,ставам на 55.Ще стана,точно на 24.То май не за хвалба ,ама....Дето викат ,многото мина ,малкото остана.
Приемам поздравления .Ракията от мен.  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ogi tv Опитен потребител

Регистриран на: 07 Апр 2006 Мнения: 243 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 10:15 Заглавие: |
|
|
Да си жив и здрав и да стигнеш 155. _________________ Роден да ловува-Принуден да работи |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 17:26 Заглавие: |
|
|
Владо,да си жив и здрав и много успехи!
А за годините-човек е на толкоз-на колкото се чувства по душа.Ако ти кажа че това лято идва един поляк на 69 дето направи такива преходи в Стара Планина,Рила и Пирин дето алпинисти във разцвета на младостта си по на 25-30 години само седеха с провесени ченета и цъкаха. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 17:57 Заглавие: |
|
|
Жив и здрав да си!Ние щото като гледам сме на по седемнадесет И на мен вече ми става едно коледно или както е казал поета:Мен ми се планини не повдигат,мен ми се вино пий  _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 18:50 Заглавие: |
|
|
Да си жив и здрав!На 25-и синът ми пък навършва 18!Затова и майка му го кръсти Християн!Ракия все ще се намери,ако свърши-минаваме на уиски Само да сме живи!Весели празници на всички!Мармоте,не се впрягай,отпусни се,бе човек!Извинявай,ако съм те обидил в предния си пост!Нищо лошо не исках да кажа,просто нека да сме по-толерантни към тези,които питата!Все пак по-добре е да питат,отколкото да сипят дивотии! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 9:08 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Мен ми се планини не повдигат,мен ми се вино пий |
И,те така........... _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
vlad_o Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 9:12 Заглавие: |
|
|
| Цитат: | | Мен ми се планини не повдигат,мен ми се вино пий |
и някоя кака  _________________ ДЕИСТВАЙ СМЕЛО И СМАХНАТО
SKYPE vvvlado53 |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 12:36 Заглавие: |
|
|
| vlad_o написа: | и някоя кака  |
Кой какички ще вдига,кой кани с вино.Пък аз тука вдигам един дървен Grundig 90кила,като го гледам от кои години е-сигурно Хитлер е гледал във фюрербункера на него.  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните!
Последната промяна е направена от Bojilov на Чет Юли 17, 2008 0:33; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 12:48 Заглавие: |
|
|
Какичките и виното за сега само на монитора! Тия Грундици каточе ли ги е разнасял някой из България,защото при мен положението е същ
ото само с малката разлика ,че половината сервизи на София са му се изредили.Кой му сменил кинескопа ,кой разни платки,които висят отвсякъде.За мен е останало един звук да му направя /крайното стъпало / и пей сърце както казва господин Коцев-коледата почва....Абе тоя народ защо не си купува нови неща...... _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 13:05 Заглавие: |
|
|
| А ти Пепи ходил ли си по магазините да видиш каква истерия ги е обхванало, купуват нови ТВ и то все от плоските! Купува народа, нищо че няма пари. |
|
|
 |
|