| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 17:26 Заглавие: ел.схема Peugeot 405 |
|
|
| Привет колеги.Трябва ми ел.схема на самото управление на вентилатора на парното и стъпковите моторчета на клапите.Пежото е 405- 94г с климатик .Проблема е следният : 1.Като дам на контак се чуват едни звуци зад жабката като местене на клапи които не спират да се движат докато съм на контакт . 2.Като местя плъзгача - вентилатоар не тръгва , но когато достигна крайно положение се чува едно цъкане и пак нишо не става.Ще съм много благодарен ако някой сподели ел.схема или е имал подобен проблем.Предварително благодаря |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 18:29 Заглавие: |
|
|
Ами опитай във форума на ПЕЖО,ама като че ли не са много отзивчиви Форумите на РЕНО,дрОПЕЛ,VW дават много повече информация  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
|
|
 |
marin10 Нов потребител

|
|
|
 |
krasiorocknroll Опитен потребител

|
|
|
 |
petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 19, 2007 22:08 Заглавие: |
|
|
| krasiorocknroll написа: | http://store2.data.bg/peugeotbreak/
Успех!  | Благодаря колега . Задължен съм Ви . Дано да има това което търся .Поздрави |
|
|
 |
Васил Георгиев Йорданов Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 18:06 Заглавие: Re: Помощ - ел.схема Peugeot 405 |
|
|
| petrov написа: | | Привет колеги.Трябва ми ел.схема на самото управление на вентилатора на парното и стъпковите моторчета на клапите.Пежото е 405- 94г с климатик .Проблема е следният : 1.Като дам на контак се чуват едни звуци зад жабката като местене на клапи които не спират да се движат докато съм на контакт . 2.Като местя плъзгача - вентилатоар не тръгва , но когато достигна крайно положение се чува едно цъкане и пак нишо не става.Ще съм много благодарен ако някой сподели ел.схема или е имал подобен проблем.Предварително благодаря |
здравй колега!Мисля че проблема ти е в захранването на вентилатора, което се намира под самия вентилатор.Наври си главата под жабката,погледни нагоре, светни си и виж ,как да свалиш ,ако има ,предпазна плоскост.След това мисля че с три болтчета е закрепен вентилатора.Сваляш го и ще видиш как да свалиш електронн
ото захранване.Вземаш едно от втора употреба и го сменяш.
Ако действително клапата се движи напред и назад,то може би има краен изключвател който не работи. |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 19:55 Заглавие: |
|
|
| Вентилатора е оправен (подменени транзистори) ,проблема с клапата остава.има счупени зъбни колела и засега е постоянно отворена(изключено захранване към мотора) |
|
|
 |
|