| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 10:57 Заглавие: Дистанционно за Philips |
|
|
Какъв заместител има това дистанционно? От Philips e. Или поне модела му, че не съм сигурен пише ли го някъде изобщо.
P.S. модела на ТВ не знам, понеже не съм го и виждал, а жената която донесе дистанционното не може да се ориентира в тия неща, така, че беше безпредметно да я питам.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 11:02 Заглавие: |
|
|
| FRC2090 |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 11:05 Заглавие: |
|
|
Много благодаря, но все пак би ли ми казал и модела на оригиналното, а също и ако има някой Пилот, понеже и друг път съм казвал - тук във Враца не намирам дистанционни на Вашата фирма, не знам защо... Поне аз не съм намирал, но някъде може и да има.  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 11:18 Заглавие: |
|
|
Оригиналните са от сорта на RC190390, RCLE011.
Номера на ориг. пулт е написан на хартиена лепенка на капачето за батериите.
По принцип това е що годе стандартен филипс, но има няколко по-особенни бутона като команди и назначение.
Точен съответстващ пилот, аз не знам да има (което не означава, че е така).
На другия въпрос - маг. Пасат. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 12:30 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | ...То от Враца до Ботевград много далече . . . .  |
Така е, не е далече, но аз все пак не съм във Враца, а и не съм се ангажирал аз да го търся. Искам само да кажа на тая жена къде да си го търси тя, като да е по възможност наблизо. Тя едва ли ще иде до Ботевград. Но както и да е, ще и предам каквото знам пък тя да си решава... |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 12:37 Заглавие: |
|
|
Без да разводнявам темата само искам да кажа ,че аз ползвувам услугите на куриер и по тоя начин няма значение къде е магазина и къде клиента.Вдига се телефона на правилния магазин ,поръчва се и куриера за 5л.в. го носи няма значение къде си. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 13:08 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Без да разводнявам темата само искам да кажа ,че аз ползвувам услугите на куриер и по тоя начин няма значение къде е магазина и къде клиента.Вдига се телефона на правилния магазин ,поръчва се и куриера за 5л.в. го носи няма значение къде си. |
Да бе, Пепи. Само Левски . Така е. Но в случая не е за мен. Жената е възрастна и нямам представа пенсионер човек ще се навие ли за такива неща. Иначе го намерих в Пан сервиз ама не е евтино. Има едно за 20 лв, но засега не знам оригинално ли е или някакъв заместител (не са дали снимка). Това дето има снимка цената му е над 40 лв.  |
|
|
 |
|