| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivaylogrig Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 20:22 Заглавие: Рекламен часовник. Проблем!!! |
|
|
Става въпрос за голям въртящ се часовник на Бултайм ако си спомняте, с механизми със стрелки от четирите страни, които се управляват от електронен импулсен часовник JUNDES , работещ с две батерии от 9V, подаващ импулс на всяка минута и т.н. Проблема е че с обикновени батерии работи 1 седмица и спира.Какви батерии да ползвам , защото имам чувството че все попадам на ментета.
P.P. Проблема не може да се реши с трансформатор, заради въртенето на часовника. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
sacho Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 20:25 Заглавие: |
|
|
Не знам дали се намират 9 волтови но определено само DURACELL Както се казваше в една реклама това са батериите  _________________ СЕРВИЗ ЗОРА - ПЛЕВЕН
www.sacho5.alle.bg |
|
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 23:31 Заглавие: |
|
|
| Energizer също (но в България се срещат по-рядко) |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 10:53 Заглавие: |
|
|
| Anonymous написа: | | Energizer също (но в България се срещат по-рядко) |
Има ги във всяка бензиностанция на Лукойл  |
|
|
 |
Astor Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 11:32 Заглавие: |
|
|
Ами те Бултайма си смучат.По добре направи му захранване от траф. Инак не се хвърляй на Дюрасел не са по добри от обикновени усилени (алкални) батерии _________________ The Big Man |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 13:41 Заглавие: |
|
|
| Astor написа: | | Инак не се хвърляй на Дюрасел не са по добри от обикновени усилени (алкални) батерии |
Ако говориш за някой Дюрасел купуван от битака-може и да е така...Факт е че откакто преминах на Дюрасел-оригинални свестни батерии,забравих че някои уреди из дома ми имат въобще батерии вътре-преди беше едно сменяне,едно чудо... _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
TDA2040 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 16:13 Заглавие: |
|
|
Aм и аз съм доволен от дюрасел
на първото ми самолетче бяха такива на предавателя, като съм карал и пропорционалната апаратура с тях на симулатора и сгеа си имат 1.36в.
Едно трафче ще е добро решение. _________________ 98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиaт!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си. |
|
|
 |
vladimir_ki4ev Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 20:39 Заглавие: |
|
|
| Ако има място бодни едно пакетче от седем зарядни батерии и си си решил проблема.Батериите зареждаш с 12 волтов адаптер 500ма и готово. |
|
|
 |
|