| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
DJ Aleks Гост
|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 12:30 Заглавие: Търся от къде да си купя във Варна Галваничен разделител |
|
|
| Търся от къде да си купя във Варна Галваничен разделител за звук. Предполагам че накой ще ми предложат звуков траф, но той не ми върши работа защото има големи размери и не е мобилен. Моля ви колеги акок някой знае къде има такова устройство да помага. Трябва ми да разделя звукът от лаптопът си до миксерът тъй като иначе имам брумове когато машинката ми е захране на от мрежата. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
wasp Активен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 20, 2007 23:15 Заглавие: Re: Търся от къде да си купя във Варна Галваничен разделител |
|
|
Ти кво си мислиш има във фабричните? Все от човек са правени.
Препоръчвам звуков траф от български или чешки смесителен пулт, 1:1, брониран. |
|
|
 |
DJ Aleks Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 15:42 Заглавие: |
|
|
| Добре ама за траф нали ви казвам не е мобилно тежи докато този разделител е много малък и евтин струва 19 лева, но го няма по магазините във Варна. |
|
|
 |
wasp Активен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 19:27 Заглавие: |
|
|
Според теб какво има в това устройство за 19 лева? Чушки, домати, черни дупки? С какво ще развържеш сигнала ако не с траф? Устройството което искаш съм го реализирал преди 15 години с таква трансформатори и е 80 на 30 на 40 мм и тежи ... 100 грама я има, я не.
Поне съм сигурен, че честотната му лента е 60hz-18khz.
Дай снимка на това чудо, че взе да будиш интереса ми как "ония" могат да го направят, а ние не можем.
Последната промяна е направена от wasp на Нед Дек 23, 2007 0:35; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
DJ Aleks Гост
|
Пуснато на: Съб Дек 22, 2007 20:12 Заглавие: |
|
|
| Аз съм също техник, но честно казано не съм правил такова устройство по-горе споменатото от теб. Затова задавам въпроси. А за този траф който ти спомена да ти кажа не съм виждал и не ми е много ясно от къде мога да нямеря. |
|
|
 |
nobodyshadow Опитен потребител

|
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 23, 2007 13:09 Заглавие: |
|
|
| Всички респроми и велико търново имат такива трафчета. |
|
|
 |
DJ Aleks Гост
|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 18:41 Заглавие: |
|
|
Ами добре дайте някоя схемичка на връзване или за създаване на такова устройство защото както казах не съм правил подобно.
благодаря предварително на отзовалите се |
|
|
 |
|