| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
cvb Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 16:59 Заглавие: велико търново 84 празничен хееелп - брум в звук и образ мол |
|
|
преди така от време на време бучеше в звука и картината но сам се оправяше и сега вече постоянно бучи - взел съм мултицета и чакам напътствия от вас за чек на възлови точки - това е спешен празничен хелп  _________________
. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 17:23 Заглавие: Re: велико търново 84 празничен хееелп - брум в звук и образ |
|
|
| cvb написа: | | преди така от време на време бучеше в звука и картината но сам се оправяше и сега вече постоянно бучи - взел съм мултицета и чакам напътствия от вас за чек на възлови точки - това е спешен празничен хелп |
Оформи си темата съгласно правилата преди да се е появил някой спешен празничен катинар  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 17:57 Заглавие: |
|
|
И не е никак лошо да разкараш този подпис който винаги е доста по-голям от постовете които пишеш, освен това има хора които плащат и трафик и не са длъжни да ти гледат анимираната картинка, моля.
Ето ти и сканирана схема. |
|
|
 |
Milen_haskovo Опитен потребител

Регистриран на: 11 Фев 2005 Мнения: 1404 Местожителство: София/Хасково
|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 19:49 Заглавие: |
|
|
Първо хващаш поялника и спойките на всичките конектори (включително и ти за платките) от горе до долу ги презапояваш. После хващаш мултимера и започваш да търсиш... Провери ли платката за звук да не е отишла щом има бучене? _________________ Както си работеше и спря... |
|
|
 |
the_bull Опитен потребител

Регистриран на: 31 Май 2007 Мнения: 660 Местожителство: Монтана(Студент в Русе)
|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 19:53 Заглавие: |
|
|
| Не лошо и електролитите да се сменят защото са доста старички. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 19:55 Заглавие: |
|
|
Какво разбирате под брум в картината?
Последната промяна е направена от ivan dimitrov на Сря Дек 26, 2007 20:39; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Дек 26, 2007 20:34 Заглавие: |
|
|
| Филипов написа: | | Аз за подписа му съм му писал лично още на 30 октомври, ама се прави на разсеян. Ще следва специално отношение. |
Това вече е лошо!!За два месеца все трябва да е видял съобщението.Трябва да има ред! |
|
|
 |
cvb Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 8:28 Заглавие: |
|
|
случайно открих причината да се появява внезапния брум в звук и картина - като бях в колидора и изкл. лампата телевизора пак се `развали` а преди бях запоил всико по шасито наново както ме посъветвахте - освен по платките да продължа презапойките - хм  _________________
. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 9:30 Заглавие: |
|
|
| cvb написа: | случайно открих причината да се появява внезапния брум в звук и картина - като бях в колидора и изкл. лампата телевизора пак се `развали` а преди бях запоил всико по шасито наново както ме посъветвахте - освен по платките да продължа презапойките - хм  | Този мултицет закакво ти е като немериш с него ? На входа как са 300 в. А ша взема да наредя едно пасиянсче белким излезе де му е проблема на телевизора . _________________ Иво Банов |
|
|
 |
|