|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 18:02 Заглавие: |
|
|
| old4 написа: | Не ти трябва фотоапарат а ТОВА
 |
И този линк го имам някъде из отметките, но те станаха толкоз много, че трудно намирам кое къде е. Мисълта за фотото беше за туй, че една снимка може винаги да насочи много бързо помагащите да се ориентират в ситуацията.
Е зане ли се. Идва Нова година. Може децата да ми подарят някакъв фотоапарат и аз да се чувствам като бял човек.
Благодаря на всички за помощта. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Дек 27, 2007 18:17 Заглавие: |
|
|
До къде опря ремонта на телевизора?Да дадем по едно рамо или съвет ако се налага?
Това е изключително проклето шаси и като ми домъкнат такъв още като го видя и ми си обръща корема...
Абе стават-ама определено не са от приятните за ремонт телевизори. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Фикри Нури Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Дек 28, 2007 12:05 Заглавие: |
|
|
За протокола.
Телевизора заработи след смяна на кондензаторите във веригата на колектора на транзистора за ХО. Единият- 7.7нф, беше прекъснал, а другият -8.2нф, със силно занижен капацитет. _________________ http://www.velox-systems.eu/
В скайпа: filikon |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|