| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Niakoi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 20:45 Заглавие: Честоти на радиостанций... |
|
|
Интересува ме, може ли от някъде да се види коя честота на кой е дадена? Става въпрос за служебните честоти - 40...60MHz (не съм сигурен в точността на тези цифри).
Честотата на която работим явно я ползват и други. Предполагам, че са я дали на някой, дето е дотатъчно далече, за да не си пречим, но тези са си сложили някой мощни радиостанции и ги чуваме, а те нас не. И ни пречат да работим.
Ако мога да разбера кои са и от къде са, ще се разберем като хората (предполагам), без да намесваме разни държавни органи. Затова ме интарасува, как мога да разбера кои са, без да питам ДКД. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
After_Dark Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 21:25 Заглавие: |
|
|
Ами ако беше питал Гугъл щеше да видиш като първи отговор ТОВА  |
|
|
 |
gakal Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Дек 29, 2007 22:22 Заглавие: |
|
|
Потърси в сайта на КРС лицензията който е дадена за конктерната честота на която вие работите.Ако вие имате лиценз за нея само КРС могат да ти помогнат.Ако нямате, а само я ползвате ...  |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Дек 30, 2007 9:59 Заглавие: |
|
|
| Обърнете се към Комисия за регулиране на съобщенията. Те са длъжни да ви осигурят безпроблемно ползване на честотата. Ако имате лиценз за нея разбира се. Ако нямате лиценз нямате право да се оплаквате. По-скоро някой друг може да се оплаче от вас. |
|
|
 |
|