|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
KX-T7030 Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 10:47 Заглавие: Въпрос за системен телефон KX-T7030 и One Touch Dialing |
|
|
Здравейте,
Имам въпрос, надявам се искрено да ми помогнете.
Имам наличен системен апарат Panasonic KX-T7030 и искам да използвам функцуята за бързо набиране с един бутон.
Според инструкцията, с която разполагам първоначално се натиска бутон под индекс "F", предполагам става дума за най горния ред бутони.
Въпреки, че следваме инструкцията, програмирането не се получава.
Много ще съм благодарен, ако подедете тук коректна, или просто по-ясна инструкция за активирането на One Touch Dialing функцията.
[email protected] |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mmanev Активен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:56 Заглавие: |
|
|
Здравейте,
този телефонен апарат е хибриден и функцията, която искате да активирате е функция по-скоро на централата към която е свързан от колкото на апарата.
KX-T7030 е апарат които може да работи с поне 5 модела централи
на Panasonic.
Ако укажете модела на централата ще се опитам да Ви помогна.
Между другото централата може да помни 100 номера AUTO Dialing, които да се ползват от всички вътрешни на централата.
Избират се с бутон auto dial и номер от 00-99, като предварително са въведени в програмата на адрес 01.
Отделно на апарата могат да се запомнят 4 номера за One Touch Dialing,
които да се ползват само от този апарат. Запомнят се под бутоните от най-горния ред с надписи F1-F4. _________________ Не греши само този, който нищо не прави! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|