| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:42 Заглавие: печка раховец 12к |
|
|
Опитвам се да разубедя едни познати да закупят това чудовищно произведение на родната промишленост.Базирам се на практиката си с прeдишни,по-стари модели от тази марка,които бяха ненадеждни и късаха нерви.Нека някой на 'ти' с бялата техника или запознат с въпросното печле да ме осведоми често ли дефектират,с какво производство части са(не очаквам да са български,то ние нищо не произвеждаме,само сглобяваме(като маймуни)).Благодаря. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Колев Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 12:38 Заглавие: |
|
|
Печките от този тип са си точно същите каквито ги помнят хората от едно време (Разни там Елпром, Раховец, Паумалия и не знам си какви още...).
Това да береш ядове зависи на каква ще попаднеш. Може да излезе страшно качествена но може да излезе и пълен боклук. Тези твой познати може да не могат да си позволят някой скъп Индезит, Аристон или Горение. За тях алтернативата остава някоя от печките родно производство. И още нещо - какъв яд ще береш с Раховеца при положение че плочата за котлона ти е около 10 лева а ключа около 3 - 4 лева. Сравнено с един скъп керамичен плот от не знам си какво стъкло това е нищо. Така че нека хората да си преценят. |
|
|
 |
bamze Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 13:59 Заглавие: |
|
|
А ако си купят едни такива симпатични печки къде наподобяват Раховеца и се подвезават под всякакви марки ще разберат къде са сгрешили . Кога работи фурната котлоните са изключени ,а нагревателите са едни тънтели де цъфтят . Абе направо велики уреди made in PRC . И това е родно http://www.eldominvest.com/?81&02&9645 _________________ Иво Банов |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 14:10 Заглавие: |
|
|
Много е важно покритието на ламарините да е издръжливо!! А не някое което като го тръкнеш да се издраска и падне. Осведоми се първо за това! Карантията лесно се сменя ако създаде проблем. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 14:32 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за информацията.Явно и вие сте на мнение че покупката не си струва. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 15:06 Заглавие: |
|
|
Да добавят още някой лев и да вземат "Дипломат".
Хем българска,хем стабилна и здрава. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 15:45 Заглавие: |
|
|
Благодаря Божилов,тази ще е май.Ще ги пратя да си я търсят.Diplomat 201l. _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 16:02 Заглавие: |
|
|
Точно от този модел нямам наблюдения-гледам че е със керамично плотче отгоре.Моята е Дипломат същата ама със обикновени котлони.
Единия котлон може да бачка едновременно със фурната,другия не може.
За този модел за който ти говориш-не знам как е положението.
Сигурно вече е на 3 години зверска експлоатация-ежедневно,ежечасно,буркани,компоти,сладка-ежедневен тормоз-ламарини,вид-всичко и е като ново-не е горяла,не се е разваляла...
И едни роднини и те имат подобна на моята и тяхната бачка без грешка.
И проточен бойлер имам на тая фирма-и от него съм много доволен.
То май тва остана единственото свясно българско. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
мармот Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 16:08 Заглавие: |
|
|
Е то всъщност точно керамичния плот ги привлече комбиниран с ниската цена за такъв тип продукт,както и малкия размер-нямат много място.А като казваш че са български какво имаш предвид-тук са сглобявани или чудото се е случило и са с български части? _________________ Ремонт на лаптопи
Зарядни за лаптоп |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 16:36 Заглавие: |
|
|
| мармот написа: | | А като казваш че са български какво имаш предвид-тук са сглобявани или чудото се е случило и са с български части? |
Това не мога да ти отговоря-досега не се е налагало да я разтварям да видя кво има извътре. _________________ Мегатрон-2007 ООД
|
|
 |
|