| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
reiban Нов потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 15:46 Заглавие: VGA to AV кабел |
|
|
| Трябва ми кабел който от едната страна да е VGA или 3 камбанки които се водят компонент RGB или HDMI а от другата страна за да може да се свърже с цифров тунер той има скарт букса и , 3 входа за канбанки (1 за видео и 2 за аудио). Този кабел ми трябва за да мога да направя телевизора да предава две телевизии едновременно. На техномаркет има варианта със скарт букса трите камбанки за видео RGB но струва 50 лв, ако някой има и схемата на кои пинове се вързват тези камбанки да е прати. Мерси предварително |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 17:01 Заглавие: |
|
|
Търси!!! _________________ home studio |
|
|
 |
danyguit2000 Опитен потребител

|
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 18:59 Заглавие: |
|
|
| Вероятно съм изостанал от най-новите техники и затова почти нищо не разбрах от въпроса. Какво се разбира под - цифров тунер той има скарт букса и , 3 входа за канбанки (1 за видео и 2 за аудио)- ? Какво означава - да направя телевизора да предава две телевизии едновременно -? В края на краищата какво към какво ще се свърже с търсения кабел? Ако телевизора има функция картина в картина като едната е от антенния вход а другата от AV вход какво ще е устройството което да се включи към този вход? И каква връзка има VGA с HDMI и изобщо с цялата работа? |
|
|
 |
reiban Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 9:38 Заглавие: ре |
|
|
| телевизора има опция картина в картината но само от тунера с компютър или HDMI или това което го казвам компонент. А цифровия тунер е от кабелната и тъка използвам дава тунера единия е на кабелната а другия на телевизора |
|
|
 |
AA Опитен потребител

Регистриран на: 28 Юни 2004 Мнения: 730 Местожителство: ВеликоТърново
|
|
|
 |
|