| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
zorrotto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 14:30 Заглавие: Дистанционно за Daewoo DTL-2930K |
|
|
Купих телевизора, но не можаха да намерят дистанционното му и ми предложиха друго което напълно било съвместимо.Сега установявам, че само ОК бутона му не работи, а без него нищо не става. Разрових се в настройките от панела на телевизора и неволно съм активирал детския контрол. Сега предния панел на телевизора е напълно неактивен и единствения начин да го активирам е с като махна детския контрол, но това може да стане само с дистанционното което не ми върши работа с не-работещият ОК бутон.
Бихте ли ми казали заместител на дистанционното (това което ми дадоха е R-49C10 ) или как да ресетна настройките и предния панел да стане пак активен ?
Ето го и дистанционното ...
 |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 15:27 Заглавие: |
|
|
А според книжката на телевизора кой е оригиналния пулт?
Може да качиш и картинка на това което е дадено в нея. |
|
|
 |
zorrotto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 18:13 Заглавие: |
|
|
Цялата работа е в това, че не можеха да намерят в магазина нито кашона, нито дистанционното, нито инструкцията ...  |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 18:27 Заглавие: |
|
|
Лошо...
Имам обаче някакви подозрения, че пулта който са ти дали би трябвало наистина да работи ако е читав.
Всичко останало (с изключение на бутона ОК) - работи ли? |
|
|
 |
zorrotto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 19:09 Заглавие: |
|
|
Абсолютно всички други бачкат, но ОК-я не работи !
Когато натискам другите бутони, Power индикатора премигва и с това показва, че има сигнал от дистанционното, но когато натисна ОК-я не мига въобще индикатора- демек няма никакъв сигнал от него ... |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 19:18 Заглавие: |
|
|
| zorrotto написа: | ....
Когато натискам другите бутони, Power индикатора премигва и с това показва, че има сигнал от дистанционното, но когато натисна ОК-я не мига въобще индикатора- демек няма никакъв сигнал от него ... |
Точно това и подозирах, че проблема е в самия пулт който са ти дали (той не случайно е хартисал).
Няколко пъти съм се сблъсквал с пултове точно от този чешит с подобен (или такъв) проблем.
Пиши на РМ от къде си за да ти кажа къде и какво да потърсиш. |
|
|
 |
zorrotto Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 19:24 Заглавие: |
|
|
| От къде мога да намрея въпросното дистанционно ? |
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 19:33 Заглавие: |
|
|
| zorrotto написа: | | От къде мога да намрея въпросното дистанционно ? |
Човека ти е казал-пиши му на Лични за да се разберете,щом така иска.Под поста му между профила и сайта му има едно буточне-"PM"-цък на него-пишеш му съобщение и му го изпращаш. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
|