| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ivankrivodol Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Дек 31, 2007 10:57 Заглавие: Въпрос за Sony Ericsson W800i |
|
|
Проблема му е свързан с картата памет - ако го изключа и включа с поставена карта не стартира - показва само логото на фирмата. Ако сваля картата тръгва и работи като че нормално - поне не се забелязва никакъв проблем. При поставяне на картата не се случва нищо - не я разпознава. Самата карта обаче е функционална - с картов четец си се чете и записва по нея. Какво мога да направя в случая за да реша проблема? Не съм обаче някакъв спец по телефоните, но ме насочете към нещо. Мерси и весело посрещане на Нова Година.  |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 1:37 Заглавие: Re: Въпрос за Sony Ericsson W800i |
|
|
| ivan1959 написа: | Проблема му е свързан с картата памет - ако го изключа и включа с поставена карта не стартира - показва само логото на фирмата. Ако сваля картата тръгва и работи като че нормално - поне не се забелязва никакъв проблем. При поставяне на картата не се случва нищо - не я разпознава. Самата карта обаче е функционална - с картов четец си се чете и записва по нея. Какво мога да направя в случая за да реша проблема? Не съм обаче някакъв спец по телефоните, но ме насочете към нещо. Мерси и весело посрещане на Нова Година.  |
формат на картата |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 8:10 Заглавие: |
|
|
| Форматирах я на компютъра с помощта на карточетеца, който имам - резултата е нулев - на компютъра си работи - телефона не я намира. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 20:59 Заглавие: |
|
|
| ivan1959 написа: | | Форматирах я на компютъра с помощта на карточетеца, който имам - резултата е нулев - на компютъра си работи - телефона не я намира. |
Probwa ли неговата карта на чужд телефон? В краен случай ъпдейт или преинсталация на софта на телефона, отдавна става лесно и безплатно |
|
|
 |

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 21:12 Заглавие: |
|
|
Не съм пробвал на друг телефон, понеже засега не намирам някой с телефон с такава карта. А за преинсталирането не знаех че така стоял въпроса . Все пак бих желал наистина да ме упътиш какъв кабел е нужен за целта и какъв софтуер. Ще съм ти благодарен наистина. И за почерпка съм навит  |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 02, 2008 23:44 Заглавие: |
|
|
| ivan1959 написа: | Не съм пробвал на друг телефон, понеже засега не намирам някой с телефон с такава карта. А за преинсталирането не знаех че така стоял въпроса . Все пак бих желал наистина да ме упътиш какъв кабел е нужен за целта и какъв софтуер. Ще съм ти благодарен наистина. И за почерпка съм навит  |
Кабел DCU 60 от комплекта на К750(а може би и на в800 понеже са еднакви)
Останалото например от тук
http://store1.data.bg/hwkiller/index.htm
Последно правих преинсталация с програма XS |
|
|
 |

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 14:10 Заглавие: |
|
|
| dtmf написа: | | ...Последно правих преинсталация с програма XS |
Освен нея някакви драйвери зареждат ли се на компютъра за да се получи връзка с телефона? Мерси пак. |
|
|
 |
dtmf Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 03, 2008 19:03 Заглавие: |
|
|
| ivan1959 написа: | | dtmf написа: | | ...Последно правих преинсталация с програма XS |
Освен нея някакви драйвери зареждат ли се на компютъра за да се получи връзка с телефона? Мерси пак. |
драйвери за кабела също, в сайта на производителя ги има, в горния сайт има инструкции и необходимите файлове |
|
|
 |
VasTeh Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 10:33 Заглавие: |
|
|
| Наскоро имах подобен проблем с K750i . Телефона не разпознаваше собствената си Memory карта , а с друга поработваше няколко минути и при опит да разгледаш файловете -забиваше и след време рестартираше... оказа се 4е е мокрен. След промивка проблемите из4езнаха . Клиента не се е връщал. |
|
|
 |
|