| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Corleone88 Нов потребител

|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 8:13 Заглавие: |
|
|
Ако нямащ останали новогодишни пиратки, по-добре си вземи бухалка.
Кучетата имат добра памет и където са яли пердах не се връщат. Изпробвано е - работи. |
|
|
 |
Филипов Опитен потребител

|
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 11:16 Заглавие: |
|
|
Имаше наистина тема-прочети и там-беше изписано много.
Според мене и двете неща дето си показал са бошлаф работа.
За животни най-добрия вариант е газов пищов с PV-патрони (тъмнокафявите)-други за животни не стават.
Има и спрейове със PV-газ.
Вземаш най-мощните патрони или спрей с PV-газ и си решаваш проблема.И имай впредвид че всички останали патрони и спрейове ,които се продават по магазините и носят гръмки имена-не действат срещу животни,както и срещу пияни хора и наркомани. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
joda Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 04, 2008 14:00 Заглавие: |
|
|
И избягвай насилствените решения тип бухалка/камъни защото кучетата имат памет и следващия(ата) който не си носи бухалка ще го отнесе. Въздушен пистолет също е лоша идея. Кучегон или газово оръжие е най-добре според зависи какви са ти проблемите. Има една доста обширна тема тук потърси я. _________________ Човек обича да прави това което му се отдава. Аз обичам да правя нищо  |
|
|
 |
petrov Опитен потребител

Регистриран на: 23 Юли 2005 Мнения: 309 Местожителство: ВИДИН Skype:nikipetrov6313
|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 19:48 Заглавие: |
|
|
| Аз имам DAZER от 5 години и съм много доволен от него.Единствено мога да споделя като минус е когато кучето е глухо. Това се рабира веднага с първото натискане на бутона ,ако не си изправи кучето ушите не разчитай на DAZERА.Поздрави |
|
|
 |
Dalgia Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 20:47 Заглавие: |
|
|
Този втория съм го тествал и освен да те изядат кучетата друг ефект няма да постигнеш.Това не е кучегон а кучевикач .Дезара от 5-6 години са ги раздали на колежки и аз съм си играл с него , много е добър.Виждал съм как спира насъскано куче. |
|
|
 |
Nikolai_1 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 05, 2008 21:09 Заглавие: |
|
|
Аз съм за газов пистолет имах подобен проблем и вече го реших!Сега сички от моя блок ме уважават и ме поздравяват от далеко. Помага не само срещу кучета ами и срещу лоши комшии-прави ги по-добри! _________________ Таз година булка , догодина...- две ! |
|
|
 |
Corleone88 Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 06, 2008 23:23 Заглавие: |
|
|
Благодаря ви за инфото.
Май ще се спра на Дазера,това за газовия пищов отпада, минавам по край училище, сугласете се с мен,че няма как да запуцам по песовете навън
Поздрави! |
|
|
 |
emilm Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2008 21:57 Заглавие: |
|
|
| petrov написа: | | Аз имам DAZER от 5 години и съм много доволен от него.Единствено мога да споделя като минус е когато кучето е глухо. Това се рабира веднага с първото натискане на бутона ,ако не си изправи кучето ушите не разчитай на DAZERА.Поздрави |
Аз имам доста опит с това устройство,и мога да ти кажа че не може да разчиташ на него като защита!Действа на малките кучета с които можеш да се справиш и без него,големите кучета не го чуват,а най-лошото е че породистите"слутници" се озлобяват още повече от него! |
|
|
 |
|