| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
joro2007 Гост
|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 18:53 Заглавие: захранващ адаптер за лаптоп dell latitude как? |
|
|
| Жилата на оригиналния адаптер са 3 - "+19V" , "-" , "ID" Интересува ме има ли значение това 3-тото жило, тоест ще тръгне ли лаптопа без него или лаптопа си търси оригиналното зарядно? Защото вече имам един адаптер за колата от 12 на 19 волта и се надявах с него да си подкарам лаптопа... |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 20:06 Заглавие: |
|
|
| Ще тръгне, само изкарва предупреждение след биоса. А от къде взе това 12-19V? |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 20:56 Заглавие: |
|
|
Моя скромен съвет е въобще да не си помисляш да га включваш в колата .Ако няма адаптер/който зарежда батерията от 220в./ ,купи му!Другото почти винаги е свързано с големи разходи. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
veskobx Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 22:31 Заглавие: |
|
|
| pepi_voinishki1957 написа: | | Моя скромен съвет е въобще да не си помисляш да га включваш в колата .Ако няма адаптер/който зарежда батерията от 220в./ ,купи му!Другото почти винаги е свързано с големи разходи. |
И какво значение има първичното напрежение, след като вторичното е 19V, точно колкото му трябва на лаптопа. |
|
|
 |
joro2007 Гост
|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 1:07 Заглавие: |
|
|
| veskobx написа: | | Ще тръгне, само изкарва предупреждение след биоса. А от къде взе това 12-19V? |
от чужбина е , но тия дни гледах в Comet че има |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 08, 2008 11:21 Заглавие: |
|
|
Колега veskobx,ако взема да изложа всичките си аргументи по тоя въпрос съм сигурен ,че ще ме изгонят от форума.С две думи :нито знаем тоя адаптер какъв е,питащия гост щом като пита значи не е проверил всички възможности по тоя въпрос и от това което е написал си личи че е взел правилното решение.Не знам вие какво ремонтирате но при мен през ден идват по едно две такива изделия с които е процедирано по тоя начин.Все пак целта е със това което посъветваме човека в да не го вкарваме в излишни разходи .С най добри чувства. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|