| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 9:19 Заглавие: Купувам DVD записвачка |
|
|
До 30 лв, марка - LG, Teac, NEC, Sony, Samsung и т.н. Обявата важи за София. Връзка: ICQ 497355967, Skype - respromcho или и-мейл [email protected].
Темата я пускам за втори път, понеже тази записвачка, която уговорих преди месец, собстовеникът я продал по празниците - не си удържа на думата да я запази. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Ditronix Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 9:48 Заглавие: |
|
|
Не си вземай LG-особено употребявана! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
DRL модули за всички видове автомобили! |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 17:32 Заглавие: |
|
|
Що да не е LG? Аз минах през Teac, после NEC. От две години съм с LG и ми се струва най добре??? Другите почнаха да ми създават проблеми на шестия месец-примерно, и до една година - айде нова? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 18:25 Заглавие: |
|
|
Ами защото с TEAC ,NEC,LITE ON нямам никакви проблеми.LG-то беше с 1 год.гаранция и се скапа след година и 1 месец.Това показва моят опит.Пък може да съм бил целунат от Съдбата,знам ли  _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 18:32 Заглавие: |
|
|
| Айде да не обобщаваме от 1-2-3 писачки? Всяко стадо си има и мърша. Аз например взех преди време една NEC и ми правеше проблеми. Смених я с друга, пак NEC и си се държеше добре. Сега съм с LG, но нищо не казвам. Работи си нормално. От нашия скромен опит с 1-2 устройства не бива да вадим категорични изводи. |
|
|
 |
ivan dimitrov Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 19:46 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Айде да не обобщаваме от 1-2-3 писачки? Всяко стадо си има и мърша. Аз например взех преди време една NEC и ми правеше проблеми. Смених я с друга, пак NEC и си се държеше добре. Сега съм с LG, но нищо не казвам. Работи си нормално. От нашия скромен опит с 1-2 устройства не бива да вадим категорични изводи. |
Точно!А аз бих добавил още 10-тина лв и ..... новичка с гаранция.
вижте |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 20:20 Заглавие: |
|
|
Съгласен!Сега съм с LITE ON-45 лева,24 мес.гаранция.Просто LG не ги харесвам,което обаче не бива да е критерий за никого когато прави своя избор! _________________ Не е важно кой си,а колко струваш!
|
|
 |
|