| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
jickata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 12:43 Заглавие: Схема за DVD GROWN модел DVD-8500HD |
|
|
| Търся схема за DVD GROWN модел DVD-8500HD |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 12:56 Заглавие: |
|
|
Добре дошъл!
Направи си от профила и-мейла ти да е видим,щото така дори и някой да я има схемата-няма къде да ти я прати. _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
jickata Нов потребител

|
Пуснато на: Пон Яну 07, 2008 14:27 Заглавие: |
|
|
| Сега и-мейла ми би трябвало да се вижда. |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 09, 2008 4:32 Заглавие: |
|
|
Едва ли някой има схема на този апарат. Напиши какво прави и какво не прави, така има вероятност да ти се помогне. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
jickata Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 14:42 Заглавие: |
|
|
| То DVD-то е още в гаранция,но сервиза е чак в Пловдив.Аз самият се занимавам с битова електроника/то ми е хоби още от дете/.То не си струва за едно DVD за такава стойност да се бие път от Кърджали до Пловдив.Проблема е следният.Отначало когато гледах филми,от време на време започна да блокира.Когато изключвах и отново вкючвах си продължаваше да работи.Но в последно време като я пускам тръгва да зарежда и веднага блокира.Незнам дали е от софтуера наDVD-то,или захранването .Ако някой ми помогне ще съм благодарен. |
|
|
 |
pepi_voinishki1957 Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 15:13 Заглавие: |
|
|
Под блокира какво се разбира -картинката ли замръзва,рестартира ли се .Като му пуснеш СД зарежда ли.На дисплея какво изписва. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
jickata Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 18:24 Заглавие: |
|
|
| Като си пусна DVD-то,пише -Load и край.Не приема команди нито от дистанционното нито пък от самите бутони на DVD to. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 18:30 Заглавие: |
|
|
Оптиката почисти ли я ,СД та чете ли. _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
jickata Нов потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 18:56 Заглавие: |
|
|
| Просто не мога да ви разбера въпроса.То си е още на 2 месеца.Какво почистване на лазера.Едно е да не може да чете диска,а съвсем друго да не приема никакви команди,нито дистанционното и от бутоните които са на самото DVD. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Съб Яну 12, 2008 20:39 Заглавие: |
|
|
Бихте разбрали въпроса ми ако не беше това първото видео с което се сблъсквате .Вие хем искате да ви се помогне хем не давате някаква смислена информация.Как да изпълнява команди като не може да си види диска.Ако бяхте техник това което щяхте да направите преди да потърсите помощ е да :
! Проверите захранването-надути кондензатори,напрежения в нормата,пулсации във вторичните захранвания
2Да ПОЧИСТИТЕ оптиката отгоре и от долу/може и на два дни да е и пак да е зацапана/
3Да проверите дали и двата лазера светят като пуснете ДВД и след това СД
4Да проверите двата двигателя на оптиката и на диска дали се въртят нормално
Това прави първоначално всеки който се занимава с ремонт на тези устройства.Освен ако не са измислени методики за които не знам
Това което съм ви питал по горе е единствено да разбера общото му състояние/все пак това нещо не е пред мен/ за да може по нататък да се определи насока в която да концентрирате усилията си.
Желая ви успех в начинанието.
P.S.Може би колегата Мармот ще ви даде по точни указания
 _________________ "Само най-мъдрите и най-глупавите не се поддават на обучение." Конфуций |
|
|
 |
|