|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 6:56 Заглавие: |
|
|
Гаранционния срвиз не е в Пловдив а в Хасково, и имам честа да съм аз този сервиз. Но след като е отваряно вече и са правени опити за отстраняване на повредата гаранцията е отпаднала.
А що се касае за проблема на въпросното DVD според мен е оптиката. _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
jickata Нов потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 8:02 Заглавие: |
|
|
| DVD-то не е отваряно.На мен казаха че е в Пловдив.Ако е вХасково,то няма никакъв проблем да ви го донеса всервиза.А колкото до проблема ,DVD-то вече въобще не тръгва.Даже дисплея спря да свети,а не е да върти и да не може прочете диска.Отначало се рестартираше и по едно време блокираше и трябваше да я изключа от от главния ключ и отново да я включал.Но щом сервиза е в Хасково няма смисъл да ви занимавам.Ако колегата ми даде адреса на севиза и някакъв телефонен номер ще се радвам.Все пак благодаря за отзива на всички които ми писаха. |
|
|
 |
nankov Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 8:37 Заглавие: |
|
|
Хасково ж.к. "Орфей" бл. 14 тел. 0898/617 307 _________________ Има 101 причини да се гордея че съм Българин |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|