| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
scalpelo Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 20:48 Заглавие: Проблеми с тока |
|
|
| От вчера лампата ту се усили ту се намали,меката връзка на бойлера замина и съм спрял водата,искри то е чудо,а за капак като се включи готварска печка и компютъра едновременно лампата едвам свети.Мисля,че напрежението не е 220V имам мултимер,но не знам как да го ползвам.Някой запознат ще ми обясни ли стъпка по стъпка как да замеря волтажа и на какво може да се дължи проблема ми? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
old4 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 20:53 Заглавие: |
|
|
Прочети ТУК
Или най добре извикай някой познат който разбира иначе беля.А като обобщено нуличката ти не в ред. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 20:57 Заглавие: |
|
|
Абе то е вече цяла седмица така,всяка година зимата сменяваме меки връзки.Проблема в мене ли е или в енергото?Чета една тема в направи си сам-май не е само при мене така.Сега ще прочета и твойта тема  |
|
|
 |
vladi46 Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 22:32 Заглавие: Re: Проблеми с тока |
|
|
| scalpelo написа: | | От вчера лампата ту се усили ту се намали,меката връзка на бойлера замина и съм спрял водата,искри то е чудо,а за капак като се включи готварска печка и компютъра едновременно лампата едвам свети.Мисля,че напрежението не е 220V имам мултимер,но не знам как да го ползвам.Някой запознат ще ми обясни ли стъпка по стъпка как да замеря волтажа и на какво може да се дължи проблема ми? |
Не се замеря, а се измерва! Можем да замерваме с камъни някого! _________________ Кажат ли ми, че ще грее слънце, веднага слагам зимните гуми! |
|
|
 |
eler Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 13, 2008 23:51 Заглавие: |
|
|
| Абе щом не можеш дори да премериш напрежението, по-добре повикай квалифициран елтехник. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пон Яну 14, 2008 18:46 Заглавие: |
|
|
Услужливи както винаги!Предполагам си се родил с волтметър в едната ръка,а в другата с тирбушон  |
|
|
 |
|