kalmara Нов потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 16:47 Заглавие: Продавам шукаритетна кутия за PC |
|
|
Амиии...тва е, налегнал ме е ъпгрейда и реших да се оттърва от супер яката ми кутийка, защото просто не мога да я търпа вече ... не си гася компа нощеска, а ми е на половин метър от главата и не мога да спя. Тази не мога да я изолирам заради джама от страни, а пък и вече смятам термо-джаджата за излишък, следя си от дъното.
Кутията има 400W ATX захранване със 20+4 пина, дисплей, на който се извежда информацията от 3-те сензора (температура на цпу, хард и видео), също така от колко време е включена машината, и има един оборотомер за вентилатор, който трябва да е включен към въпросната джаджа, за да му отчита оборотите.
Тва мисля че е всичко - ако някой има нещо конкретно да пита - на ЛС. Търся и 50-тина лв примерно (а я купих за над 75 преди известно време...), като може и да се пазарим, защото не съм си харесал все още нова кутия. От враца съм, ползвам Еконт-експрес. Търсете ме или по скайпа (в профила) или на ЛС.

п.с. ше ме извинявате, че е такава суматоха по бюрото и върху компа ... пуст мързел  _________________ Success is 99% failiure...
Soichiro Honda |
|