|
Форум за електроника Български форум за електроника, ремонти, схеми, документация
|
| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
pamporov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 14:59 Заглавие: |
|
|
| Е как бе Божиле, руснаците пък го превъзнасят тоя червения. За силикона става въпрос. Пък и аз няколко пъти съм го ползвал за такава цел. Нямам рекламации. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 15:08 Заглавие: |
|
|
| pamporov написа: | | Е как бе Божиле, руснаците пък го превъзнасят тоя червения. За силикона става въпрос. Пък и аз няколко пъти съм го ползвал за такава цел. Нямам рекламации. |
Знам че го превъзнасят...знам и за снимките дето ги пускаха в руския монитор там на ТХОта омазани с него.
Лепил съм с него много,даже още си държа една тубичка в сервиза,отделно всекви технологии-тоя червения мажа слагам пласт хостафан или слюда,пак силикон пак слюда или хостафан.И последното ТХО изкара 3 дена и пак зацърка.Това преди години беше де...
Това което превъзнасям е подмяната на ТХОта и каскади с нови,качествени.Всичко останало е "Кърпи вехто-хаби конци..."  _________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
igi66 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 15:26 Заглавие: |
|
|
Каскадата е Китайска и ако искаш да няма ядове си поръчай от ASWO цената е около 32.14лв.BG2434-642-3206.HR вече не се предлага . _________________ Телефон за връзка: 0889445366 Иван
http://www.igi66.com
|
|
 |
Bojilov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 15:35 Заглавие: |
|
|
| igi66 написа: | | BG2034-642-3206. |
_________________ Мегатрон-2007 ООД
На вниманието на всички бързащи-ако не ви е дадена оферта за някой артикул-значи ще ви я пратя по-късно и без да надавате зор и звъните! |
|
|
 |
Stoil_Pishikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 20:22 Заглавие: |
|
|
| Зад куплунга на клемата за хоризонтално отклонение има R ,ако е 150 килоома, свали го на 90 ;то определя каскадата с какъв ток на лъча работи.А тези,които ги купуваш,държат голям ток. |
|
|
 |
Stoil_Pishikov Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 20:38 Заглавие: |
|
|
| Извинявам се ,че се намесвам и аз .Но никога не правете кофражи на каскадите,няма да постигнете нищо-напротив!Когато пробие изолацията на каскадата,тя се изпразва на по-ниски напрежения,а когато и направите някаква изолация,тя се изпразва с много високи напрежения към шасито и тогава ,ако някой е гледал отдолу по щините,святка едно хубаво синкаво,което мирише най-малкото на процесор. |
|
|
 |
jivko Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 21:53 Заглавие: |
|
|
| Резистора R535 си е 100k. Пък и другите резистори дадени по схемата съм ги сменял но няма разлика. Благодаря закривам темата, защото за сега с тази каскада, която съм сложил работи ТВ-то.Благодаря на всички, които се отзоваха на молбата ми за помощ. |
|
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|