| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Вто Яну 15, 2008 10:12 Заглавие: Перална Electrolux не пълни вода. |
|
|
След силно овлажняване от конденз пералната не стартира програми. Под изправителната част на контролера имеше почерняло върху пластмасовата кутия, но няма изгорели елементи. След първоначалното стартиране клиентката казва че е имало индикация за грешка Е50, но такава грешка не е описана в документацията която намерих в интернет. Само с изтриване на грешките ще тръгне ли, или трябва задължително да се презапише паметта? Контролера е: WM1000 PLUS
WIA30106 E
Памет: 24C64AN _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 11:57 Заглавие: |
|
|
Никой ли не може да помогне? _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
Stoy40 Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 14:02 Заглавие: |
|
|
| Вероятно трябва да препишеш паметта,търси дъмп при братята Руси... |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 16:10 Заглавие: |
|
|
По кой номер да търся, по сериен, по процесор? _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
weso Опитен потребител

Регистриран на: 02 Май 2004 Мнения: 297 Местожителство: БОТЕВГРАД, Skype:wesogeo
|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 19:45 Заглавие: |
|
|
| по марка и модел |
|
|
 |
fishev Опитен потребител

|
Пуснато на: Сря Яну 16, 2008 21:31 Заглавие: |
|
|
| weso написа: | | по марка и модел | Не пиши глупости За PNC номер чул ли си Я се опитай да поръчаш части без този номер а само по марка и модел и тогава се обади дали са ти дошли точните неща особено в случая както е блок управление Към колегата койхто търси инфо Попитай тук www.tehcomservis.com/forum/ там има повече колеги които се занимават с бяла техника и се надявам да ти помогнатУспех |
|
|
 |
Добри Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 1:22 Заглавие: |
|
|
Колеги, благодаря за готовността да помогнете, знам че не пералните са ви първа специалност, и при мен е така, но на близки роднини не мога да не помогна. fishev ще се възползвам от препратката, дано имам късмет за дъмп от колегите с бялата техника. _________________ Дайте ми акъл и информация, пари не ви искам. |
|
|
 |
|