RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 19:22 Заглавие: |
|
|
Ей с този отговор на РМ | hitt написа: | | RC написа: | Аз ти изтрих първата тема в която линка към снимките беше напълно неадекватен като съдържание.
Други не съм трил (аз), но ако продължиш с този си начин на поведение и незачитане, твърде вероятно е да ти изчезнат и другите.
В този форум преобладаващата част от участниците отдавна са минали тинейджърската възраст, така че спестявай си изрази от сорта "ко стаа".
P.S. Между другото - цената ти е силно неадекватна. |
виж ко пич, изтрил си ми темите, ми не можа ли да ми пратиш един месидж?! не виждаш ли, че съм нов. днес съм се регистрирал, ко ви стаа бе хора? требват ми кинти, чудя се ко да продам, а такива като теб ми се правят на интересни. и ме боли фара кой на ква възраст е или на къв се изживява в нета. всички сте ми еднакви, тук става въпрос за нещо съвсем просто -пазар, всичко друго е простотия, къв си ти , че да ми даваш наклон на речника или диалекта, замисли се малко, не е ли тийнейджърско и комплексарско да ми триеш постовете и да го играеш на некъв?! замисли се пич! ми силно-слабо има 10 кила мед нали се сещаш, че само тя е 150 кинта?! ей щибана държава сме, секи ти се прай на некъв, а всички сме в лайната, всместо да ти помогне, а ако не може да не ти пречи, то точно обратното
и се замисли пич от позицията на къв ще ми даваш наклон за правопис, правоговор или т.п. след като не съм нарушил обществените настроения и добрите нрави!?
прост народ-проста държава.....ей заради такВИЗИ като тебе сме на тоз' ред. комплексарско -аматьорска работа |
вече прекали.
Това, че днес си се регистрирал по никакъв начин не оправдава олигофренското ти поведение.
Още повече, че при регистрацията има един текст с който си се съгласил.
А държавата е на този хал защото е пълно с такива дебили като теб които считат, че могат да не се съобразяват с нищо.
Айде, у лево... |
|