| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 20:39 Заглавие: Бин за TV "Elite" ETV-77X |
|
|
Колеги, това телевизорче е TFT/LCD и е 7-инчово. Трябва ми бин или начин на влизане в сервиз. Роял Електроникс нямат никаква информация за този модел - дори и схема. На платката пише:
Kongsonic
model: TFT7028
Кой ще помогне? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Чет Яну 17, 2008 23:45 Заглавие: |
|
|
Схема съм ти намерил. Доста нечетлива, когато я увеличаваш. Що не написа състава, за ориентация за сервизен режим? На схемата не мога да видя процесора. По принцип тоя телевизор трябва да се води TVG707. И защо ти е дъмп - това модерно понятие? _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 23:04 Заглавие: |
|
|
| mitachi написа: | | Схема съм ти намерил. Доста нечетлива, когато я увеличаваш. Що не написа състава, за ориентация за сервизен режим? На схемата не мога да видя процесора. По принцип тоя телевизор трябва да се води TVG707. И защо ти е дъмп - това модерно понятие? |
mitachi, знаеш, че не съм много модерен и все гледам да се справям с ремонтите по изпитаните стари хардуерни методи. Това е нов телевизор и има хужда от софтуер - липсват част от менютата и картината е свита от долния край. Не бих търсил бин, ако не съм сигурен, че точно той ми трябва.
Състав на TV-то:
Процесор - М37160М8Н-056НР
Памет - 24С08
Видеопроцесора е наврян под един алуминиев радиатор и не мога да го видя какъв е |
|
|
 |
zapad Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 23:43 Заглавие: |
|
|
Tokio,пратих ти на емейла нещо,виж дали ще свърши работа
Последната промяна е направена от zapad на Пет Яну 18, 2008 23:57; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |
mitachi Опитен потребител

|
Пуснато на: Пет Яну 18, 2008 23:49 Заглавие: |
|
|
Пробвай menu6483, ako ne -skriti dva butona. Izvinqvam se 4e pi6a taka, ama 6e preinstaliram. Do 3-pati, i otnovo. _________________ Не обръщайте голямо внимание, на това което съм писал след 22.00ч. |
|
|
 |
ILIAN Опитен потребител

Регистриран на: 04 Мар 2005 Мнения: 281 Местожителство: Велико Търново
|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2008 0:11 Заглавие: |
|
|
Или пък опитай с това
"Вход в сервис и опции сервиса представлены ниже
Выбрать в МЕНЮ «Антенну», в ней - пункт «Точная настройка» (потом нажать VOL+), а потом клавишами переключения каналов от «0» до «9» - получаем 10 пунктов меню.
Для ПДУ с м/с LT1388 - вход в сервис - скрытая кнопка (замыкает (6 +11) pin) и кнопка "динамик".
Запоминание автоматически при выходе через "menu". |
|
|
 |
Tokio Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 19, 2008 14:05 Заглавие: |
|
|
| Благодаря на всички, които се отзоваха, в понеделник пак ще го боря и ще докладвам за резултата! |
|
|
 |
|