| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Surch0 Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 14:18 Заглавие: pic12fxxx |
|
|
zdrzveite. niakoi moje li da mi kaje PonyProg dali moje da pishe PIC12Fxx
Na saita pishe che moje da pishe pic12cxx no za 12fxx nikade ne se spomenava a i po saitovete na drgi podobni programatori ne se spomenava za 12f a samo za 12c .... niakoi ima li predstava dali sa savmentimi ??? |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Surch0 Гост
|
Пуснато на: Пет Яну 21, 2005 22:31 Заглавие: |
|
|
malii nikoi li ne razbira ot tia jaji
Preoporychaite niakoi prost programato za tia pustini PIC12fxxx Dori i da e samo za nego ..  |
|
|
 |
okitoki Гост
|
|
|
 |
guitman Опитен потребител

|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 22:21 Заглавие: |
|
|
Surch0, razlikata mejdu PIC12Cxx i PIC12Fxx e 4e pri pyrvia se programira EPROM a pri vtoria flash pamet, taka 4e ponito 6te moje da gi programira i dvata  _________________ home studio |
|
|
 |
Surch0 Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 23:09 Заглавие: |
|
|
10x guitman.....
Poprincip mi e iasno kakvo znachi oznachenieto C ili F na PIC-ovete no poneje ot skoro zapochah da se interesuvam ot tiah ne sam mnoo zapoznat s principa im na rabota a oshte po-malko ot programatorite. Edva sega zapochvam da cheta statii i da razglejdam shemi i mi napravi vpechetlenie che v povecheto programatori kato opisanie na podarjanite PIC ne se spomenava za PIC12f a samo za 12C ta danebi da ima niakakva razlika, nali parvo triabva da se iztria starata programa na 12F dokato na 12c niama takava vazmojnost....
10x za otgovora i sorka za Latinicata ako niakoi se podrazni ot tova ... |
|
|
 |
Surch0 Гост
|
Пуснато на: Съб Яну 22, 2005 23:10 Заглавие: |
|
|
okitoki Tam mai ne sa dali shemkata kak da si go napravish  |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 10:57 Заглавие: |
|
|
Surch0, може би в описанието на прорамите не се споменава за PIC12F защото е сравнително нова модификация.
колкото до програматора, мога да ти препоръчам може би най простата снема която върши работа за почти всички PICове http://www.olimex.com/dev/pic-pg2c.html _________________ home studio |
|
|
 |
Surch0 Гост
|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 21:04 Заглавие: |
|
|
Tova naistina izglejda prostichko i udobno..........
A kakvo e tova ICSP port deto e s bialoto che nemi e iasno za kakvo se polzva ??? |
|
|
 |
RC Опитен потребител

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 21:08 Заглавие: |
|
|
Surch0, разходи се до сайта на Microchip и почети най-напред, че така с тези въпроси дето ги бълваш май си много назад с материала.
Това конкретното дето тук го питаш е "интерфейс" за програмиране когато PIC-a е вече в състава на изделието.
Последната промяна е направена от RC на Нед Яну 23, 2005 21:13; мнението е било променяно общо 1 път |
|
|
 |

|
Пуснато на: Нед Яну 23, 2005 21:11 Заглавие: |
|
|
ICSP-то се ползва когато искаш да програмираш процесора върху платката на която е запоен, без да го сваляш. разбира се на платката трябва да има тькъв куплунг. _________________ home studio |
|
|
 |
|